• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Γιατί είναι τώρα η εποχή για ανακαίνιση του bnb σας

Το τέλος της τουριστικής σεζόν είναι η καλύτερη εποχή για να σχεδιάσετε τη συντήρηση και ανακαίνιση του bnb σας. Συνηθίζεται άλλωστε στο κλείσιμο μιας περιόδου, να κάνουμε τον απολογισμό μας, είτε οικονομικό είτε λειτουργικό/αισθητικό.

Μέσα από τη χρήση των ακινήτων μας και την επαφή μας με τους πελάτες, παρατηρούμε τι πήγε καλά και τι όχι, τι παίρνει βελτίωση και πώς μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

Αφού έχουμε καταγράψει τις αδυναμίες μας πρέπει να απευθυνθούμε στο ανάλογο εξειδικευμένο γραφείο π.χ. εάν είναι λειτουργικές/αισθητικές σε διακοσμητικό γραφείο.

Με τη βοήθεια του ειδικού να γίνουν οι σωστές μελέτες για να εξαλειφθούν οι αδυναμίες που είχαν καταγραφεί.

Η πιο κατάλληλη εποχή είναι αυτή που διανύουμε καθώς πραγματοποιούνται πολλές κλαδικές εκθέσεις. Με τη συμβολή του ειδικού θα μπορέσουμε να βρούμε τους κατάλληλους συνεργάτες –προμηθευτές.

Είναι σημαντικός ρόλος ενός διακοσμητικού γραφείου όσον αφορά τις λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν. Η ανακαίνιση ενός bnb είναι μια διαδικασία που έχει διάφορα στάδια.

Πώς γίνεται η μελέτη για την ανακαίνιση του bnb

Πρώτα απ΄όλα γίνεται καταγραφή των αδυναμιών του χώρου μας. Ακολουθεί η καταγραφή των «θέλω» μας, δηλαδή τι υπηρεσίες θέλουμε να προσφέρουμε και τι ύφος θέλουμε να έχει ο χώρος μας. Στη συνέχεια παρουσιάζονται τα φωτορεαλιστικά με τα οποία βλέπουμε το χώρο μας πως θα γίνει αλλά και το κόστος κατασκευής.

Τέλος οργανώνεται ο χρόνος και ο τρόπος υλοποίησης της μελέτης.

Έχοντας μια ολοκληρωμένη μελέτη, από την πιο μεγάλη κατασκευή μέχρι και το πιο μικρό αντικείμενο που θα μπει στο χώρο, θα γίνει με το σωστό τρόπο και θα «κουμπώσει» σωστά ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα στο χρονικό περιθώριο που εμείς έχουμε καθορίσει. Επίσης γίνεται η καλύτερη αξιοποίηση του κεφαλαίου που είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουμε με το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι η αισθητική του χώρου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις πλατφόρμες ενοικίασης BnB για το λόγο αυτό είναι σημαντική μια μελέτη.

Η προστιθέμενη αξία που μπορούμε να δώσουμε πάντα με τη σωστή μελέτη έχει την αύξηση της ζήτησης του ακινήτου άρα και των εσόδων μας.

 

Πετρακοπούλου Δήμητρα
Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου
www.artwave.gr
info@artwave.gr
FB artwave petrakopoulou dimitra
Τηλ. 2105771162
Κιν. 6944913004

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend