• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της Βραχυχρόνιας Τουριστικής Μίσθωσης
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δωρεάν χάρτες για τους αναγνώστες του BnB News από τη SkyMap

Ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα για τους επισκέπτες, είναι ένας χάρτης της περιοχής

Athens Riviera – Glyfada Free Maps

Προσφέροντας στον επισκέπτη, έναν μοναδικό, ζωγραφισμένο στο χέρι χάρτη στην περιοχή άφιξής του, δείχνει τη διάθεσή σας να τον φροντίσετε. Μπορείτε εάν θέλετε να σημειώσετε και κάποιες τοποθεσίες που είναι πιθανόν να ενδιαφέρονται να επισκεφθούν.

Παρόλο που ζούμε στην ψηφιακή εποχή, χρειαζόμαστε ακόμα και τώρα τον χάρτη σε έντυπη μορφή.

Στους τουρίστες αρέσει να έχουν προοπτική του χώρου που βρίσκονται, κάτι που είναι ανέφικτο με το κινητό τηλέφωνο.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους χρειαζόμαστε τον έντυπο χάρτη :

  • Ο χάρτης δεν χρειάζεται μπαταρία
  • Δεν χρειάζεται πρόσβαση σε Internet
  • Δεν χρειάζεται κατανάλωση δεδομένων
  • Δεν επιβαρύνει τον λογαριασμό του κινητού
  • Μπορεί να διαβαστεί κάτω από τον ήλιο
  • Αυτός που κρατά τον χάρτη έχει την ασφάλεια του να ξέρει που βρίσκεται κάθε στιγμή.
  • Δεν επιβαρύνει οικονομικά τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων
  • Μπορεί να βρίσκεται σε κάθε σπίτι χωρίς να καταλαμβάνει χώρο
  • Μπορείτε να τον προσφέρετε την ώρα που γίνεται το check in

Επίσης είναι αρκετά πρακτικός, αφού οι επισκέπτες μπορούν να τον μοιραστούν με παρέα. Μπορούν να σημειώσουν τι τους ενδιαφέρει περισσότερο. Κάνοντας μια σύντομη βόλτα σε τουριστικές περιοχές ή και όχι, θα παρατηρήσετε πόσοι τουρίστες κρατούν στα χέρια τους χάρτη.

Φυσικά, μετά το ταξίδι, για αρκετούς από αυτούς αποτελεί αναμνηστικό του ταξιδιού τους, το οποίο προστίθεται έπειτα στη συλλογή τους από ταξίδια.

Οι χάρτες της SkyMap περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, αξιοθέατα, μουσεία και πολλά ακόμα σημεία ενδιαφέροντος.

Εκτός από τη χρηστικότητά τους, αποτελούν και συλλεκτικά κομμάτια καθώς έχουν πρωτότυπη γραφιστική σχεδίαση που αποτυπώνει με ρεαλιστικό τρόπο την περιοχή. Αυτό είναι  που τους κάνει  τόσο μοναδικούς  σε σχέδιο.

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας προστιθέμενη αξία στο ταξίδι τους.

Δείτε το web site της SkyMap και για τις υπόλοιπες περιοχές που καλύπτουν οι χάρτες. Οι χάρτες αυτοί είναι δωρεάν και για τους BnB πελάτες!

Θέλετε να λάβετε τους χάρτες; Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με την εγγραφή μου στην παρούσα φόρμα, κατανοώ πως παρόλο που διατηρώ την επιλογή να μη δώσω συγκατάθεση σε τρίτους, παρέχω στο bnbnews.gr τα προσωπικά μου δεδομένα και κατά συνέπεια συναινώ στη χρήση τους με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί μου, σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και events. Επίσης κατανοώ και συμφωνώ ότι τα δεδομένα μου μπορούν να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν από τους εκδότες ώστε να διεξάγουν έρευνες, με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για άλλα πρόσωπα. Κατανοώ και συμφωνώ ότι οι εκδότες μπορούν να αποθηκεύουν τα προσωπικά μου δεδομένα εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης γι’ αυτούς τους σκοπούς, και δίνω τη συναίνεση μου. Αυτή η διαδικασία δεν σχετίζεται με τις επιλογές μου όσον αφορά τη συναίνεση σε τρίτους. Τέλος, κατανοώ ότι θα εγγραφώ στην λίστα παραληπτών του bnbnews.gr και τα στοιχεία μου θα παραχωρήθούν από το bnbnews.gr στην εταιρία SKY MAP ώστε να επικοινωνήσει μαζί μου και να παραλάβω το σχετικό έντυπο υλικό (Maps) Με δεδομένη την εγγαρφή μου δίνω τη συγκατάθεσή μου στα παραπάνω.

Previous ArticleNext Article