• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τι είναι αυτό που κάνει επιτυχημένη τη βραχυχρόνια μίσθωση ενός εξοχικού;

Δεν υπάρχει μια ενιαία προσέγγιση για την επιτυχία, αποφαίνονται συνεργάτες της AirDNA στο μπλογκ της. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι κορυφαίων φορέων ενοικίασης βιλών για διακοπές έχουν καταλήξει στην πεποίθηση ότι η δημιουργία θετικών εμπειριών και μια εντυπωσιακή διαδικτυακή παρουσία της βίλας θέτουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη “σταδιοδρομία” του εξοχικού στο χώρο της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν 13 συμβουλές για τους ιδιοκτήτες εξοχικών, που μπορούν να τους βοηθήσουν ώστε το ακίνητό τους να τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα…

Ιδού οι 13 συμβουλές

1. Αντιμετωπίστε την ενοικίαση σε τουρίστες του εξοχικού σας ως επιχείρηση, όχι ως χόμπι

2. Ανεβάστε στην πλατφόρμα της Airbnb υπέροχες φωτογραφίες της βίλας σας

Φροντίστε να συμπεριλάβετε 20-40 φωτογραφίες, που απεικονίζουν την πραγματικότητα. Οι επισκέπτες θέλουν να γνωρίζουν ότι η εμπειρία τους ταιριάζει με την καταχώριση.

3. Εφαρμόστε το Instant Book για αυξημένη πληρότητα

Δίνοντας στους επισκέπτες σας την επιλογή να κάνουν κράτηση αμέσως, όχι μόνο ικανοποιείτε τον επισκέπτη, αλλά ενισχύετε την κατάταξή σας στη σελίδα των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης της Airbnb. Αυτό σημαίνει ότι η καταχώρισή σας θα εμφανιστεί μπροστά από άλλους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να κοιτάξουν την ιδιοκτησία σας πριν από άλλους. Εάν έχετε εκπληκτικές φωτογραφίες, είστε ανάμεσα στις κορυφαίες καταχωρίσεις  και  οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση αμέσως, μπορείτε να αναμένετε αύξηση 4,1%–5,7% στα ποσοστά πληρότητάς σας.

4. Επιλέξτε τη σωστή πολιτική ακύρωσης

5. Λάβετε καλές κριτικές

Εστιάστε στην ικανοποίηση των επισκεπτών

6. Μάθετε πώς να ορίζετε ένα τέλος καθαρισμού που δεν αποθαρρύνει τους επισκέπτες

7. Μόχλευση της δυναμικής τιμολόγησης

Προσαρμόσετε την τιμή διανυκτέρευσης με την προσφορά και τη ζήτηση στην περιοχή σας. Εάν υπάρχει ένα event στην περιοχή σας λίγους μήνες αργότερα, αυξήστε την τιμή για να αξιοποιήσετε την αυξημένη ζήτηση. Αν είναι η χαμηλή σεζόν, προσαρμόστε πάλι ανάλογα την τιμή.

8. Πολλά δωμάτια

Στα χρόνια της πανδημίας ήταν περιζήτητα τα εξοχικά με πολλά δωμάτια. Εάν υπάρχει συνδεόμενο ακίνητο, εξετάστε αυτή τη δυνατότητα να προσφέρετε περισσότερα δωμάτια.

9. Διατηρήστε το σπίτι καθαρό

Η καθαριότητα επηρεάζει τις αξιολογήσεις ενοικίασης των διακοπών σας

10. Προσελκύστε περισσότερους επισκέπτες με περισσότερες ανέσεις

Οι επισκέπτες δεν περιμένουν απλώς να μείνουν σε ένα παλάτι, περιμένουν μια  εμπειρία. Δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​προσφέροντας απλώς βελούδινες πετσέτες, καλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα και ένα αδιάφορο Wi-Fi. Οι επισκέπτες περιμένουν περισσότερα.

Ενημερωθείτε από την Airbnb για τις ανέσεις, που θέλουν οι επισκέπτες σας, όπως υδρομασάζ, αν επιτρέπονται τα κατοικίδια, τζάκι (ανάλογα με την εποχή), κλιματισμός, γυμναστήριο και άλλα.

11. Να είστε φιλικοί προς τα κατοικίδια—και θα έχετε περισσότερα έσοδα

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ενοικιάσεις διακοπών που είναι φιλικές προς τα κατοικίδια κερδίζουν περισσότερα από εκείνα που δεν επιτρέπουν. Οι χρεώσεις για ενοικίαση με κατοικίδια ποικίλλουν πάρα πολύ, αλλά θα πρέπει να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι, εάν ένας τετράποδος επισκέπτης καταστρέψει ένα χαλί, η χρέωση για κατοικίδια το καλύπτει.

12. Αξιολογήστε την απόδοση του ακινήτου σας

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να αυξήσετε την τιμή του εξοχικού σας στην Airbnb, πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τη συγκριτική αξιολόγηση της απόδοσης του καταλύματός σας. Εξετάστε προσεκτικά τα πιο επιτυχημένα ακίνητα στην περιοχή σας.

13. Να είστε μοναδικοί

Κάντε ό,τι μπορείτε για να κάνετε το εξοχικό σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Να αισθάνεται ο επισκέπτης  ότι θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία σαν μια εμπειρία. Γι’ αυτό θα θελήσει να επιστρέψει ή να το συστήσει στους φίλους του.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend