• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Holidays Protection: το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των hosts, στο 4ο BnB Greece Conference

Holidays protection

Τα καινοτόμα πακέτα ασφάλειας και προστασίας Holidays Protection που μπορούν να προσφέρουν οι hosts στους αλλοδαπούς επισκέπτες τους θα παρουσιάσει στο 4ο BnB Greece Conference η Med Greece.

Η εταιρεία πρωτοπόρος στον ιατρικό τουρισμό δίνει τη δυνατότητα στους hosts να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Το Holidays Protection προσφέρει προστασία στους ξένους επισκέπτες, όχι μόνο χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους hosts αλλά με όφελος.

Για πρώτη φορά στον Ελληνικό Τουρισμό, ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, αποκλειστικά για αλλοδαπούς τουρίστες. Περιλαμβάνει 24 / 7 επείγουσα ιατρική και νομική κάλυψη καθώς και ασφαλιστική εξυπηρέτηση.

Η Med Greece και το Holidays Protection θα συμμετέχουν με περίπτερο στο 4ο BnB Greece Conference. Εκεί θα ενημερωθείτε πώς μπορείτε να προσφέρετε αυτή την έξτρα παροχή στους επισκέπτες σας, με οικονομικό όφελος και για εσάς!

Το 4ο BnB Greece Conference θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, στις 12 Απριλίου 2022. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να το παρακολουθήσουν από κοντά, στο Divani Caravel Hotel. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι υπόλοιποι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά διαδικτυακά.

Κάντε εδώ την εγγραφή σας και εξασφαλίστε εγκαίρως την παρουσία σας στο μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend