• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Έχετε προσέξει αυτή τη λειτουργία της Airbnb;

λειτουργία-Airbnb

Γνωρίζατε ότι η Airbnb έχει μια λειτουργία με την οποία μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες για κρατήσεις με άλλους hosts; Συγκεκριμένα, μπορείτε να βλέπετε σε ποιο ακίνητο έκαναν τελικά κράτηση οι επισκέπτες που μπήκαν στην καταχώρισή σας. Φυσικά τις ίδιες πληροφορίες θα μπορούν να βλέπουν και οι άλλοι hosts.

Αυτή η λειτουργία της Airbnb ονομάζεται “sharing settings” και μπορείτε να ορίσετε ποιες πληροφορίες θα μοιράζεστε. Έχετε τις εξής επιλογές:

Listing and booking details: Θα μπορείτε να βλέπετε τον τίτλο και τις φωτογραφίες της καταχώρισης καθώς και τις λεπτομέρειες κράτησης (τιμή, ημερομηνίες και αριθμό επισκεπτών).

Booking details only: Θα μπορείτε να βλέπετε τιμές, ημερομηνίες και αριθμό επισκεπτών αλλά όχι τον τίτλο και τις φωτογραφίες του καταλύματος. Σημείωση: Δεν μοιράζεστε καμία πληροφορία με άλλους οικοδεσπότες και δεν θα λαμβάνετε καμία πληροφορία από αυτούς.

Μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία “sharing settings” στο Listings => Pricing and Availability. Θα τη δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

λειτουργία Airbnb

Ποια τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας

Λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με τις καταχωρίσεις στις οποίες οι δυνητικοί επισκέπτες σας καταλήγουν να κάνουν κράτηση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι θέλουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις σας και την εμπειρία που προσφέρετε.

Επιπλέον, με την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλους οικοδεσπότες, μπορούν όλοι να βελτιωθούν ως κοινότητα.

Και όταν οι επισκέπτες έχουν καλύτερες εμπειρίες, θα επιστρέψουν στην περιοχή σας και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Airbnb για να κλείσουν το κατάλυμά τους.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend