• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Σεμινάριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. για την αστική ευθύνη

σεμινάριο αστική ευθύνη

Ο σύλλογος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων) πραγματοποιεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 στις 17.00 το απόγευμα, διαδικτυακό σεμινάριο για την αστική ευθύνη. Θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

Στο 1ο μέρος θα ενημερωθούμε για την Αστική Ευθύνη που έχουμε ως Διαχειριστές Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής και τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε προστατευμένοι από τυχόν απαιτήσεις επισκεπτών μας για αποζημιώσεις από ατυχήματα ή και από κρούσματα COVID-19 που ενδεχομένως να παρουσιαστούν σε ακίνητο που διαχειριζόμαστε.

Στο 2ο μέρος θα παρουσιάσουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σχεδιάστηκε ειδικά για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση. Είναι το μοναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο για τη διαχείριση ακινήτου στη βραχυχρόνια διαμονή.

Το συμβόλαιο είναι αποτέλεσμα πολύμηνης συνεργασίας με την εταιρεία που αντιπροσωπεύει την Lloyds στην Ελλάδα. Περιέχει τα πάντα που αφορούν τη Βραχυχρόνια Μίσθωση.

Είναι το πιο ενημερωμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης ακινήτου που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στην καλύτερη τιμή αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το κόστος χαμηλότερα από άλλα πακέτα της αγοράς με σαφώς λιγότερες καλύψεις από αυτό.

Θα το παρουσιάσει αναλυτικά η εταιρεία CROMAR που εκπροσωπεί την Lloyds στην Ελλάδα.

Υπάρχει και μια έκπληξη για το τέλος. Όσοι το παρακολουθήσετε, θα μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το ασφαλιστικό πακέτο με έκπτωση από 50% έως και εντελώς δωρεάν! Πρόκειται για μια προσφορά που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο 3ο μέρος, θα απαντηθούν ερωτήσεις. Πρώτα σχετικές με το σεμινάριο και στην συνέχεια σε οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε υποστήριξη.

Το σεμινάριο για την αστική ευθύνη μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας ZOOM στη διεύθυνση:
https://zoom.us/j/8269927664?pwd=RG03TnVMa1FSUUFrRERSand1WGx1QT09
Meeting ID: 826 992 7664
Password: pasida

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής
Ημέρα: Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
Ωρα έναρξης: 17.00 το απόγευμα

Previous ArticleNext Article