• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Γενική συνέλευση και εκλογές για τον ΣΟΔΙΑ

εκλογές ΣΟΔΙΑ

Γενική συνέλευση και εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε ο ΣΟΔΙΑ για το τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος Οικονομίας Διαμοιρασμού προσκαλεί όλα τα μέλη του, αλλά και νέα μέλη που το επιθυμούν να συμμετέχουν, στη συνάντηση του συλλόγου στις 28/11/2019. Στο πρώτο σκέλος της ανοιχτής ενημερωτικής συνάντησης για όλους θα έχουμε καλεσμένους ειδικούς σε φορολογικά και νομικά θέματα και θα ακολουθήσει συζήτηση σε θέματα που απασχολούν την κοινότητα των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Θα ενημερώσουμε για τις δράσεις του συλλόγου και τα σχέδια του για τις επικείμενες εξελίξεις.

Θα έχουμε την τιμή να ανοίξει τη συζήτηση ο κ. Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), ο οποίος θα κάνει χαιρετισμό και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες και ερωτήσεις συγκριτικά με τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν.

Ο Αγαμέμνονας Σταυρόπουλος, Λογιστής – Φοροτεχνικός, θα αναπτύξει όλες τις φορολογικές ρυθμίσεις και το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Θα ακολουθήσει συζήτηση ώστε να λυθούν απορίες και ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Θα έχουμε μαζί μας σημαντικά πρόσωπα από την κοινότητα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, τα οποία μας έχουν στηρίξει και βοηθήσει σε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα και την θεματολογία τις επόμενες μέρες.

Στο δεύτερο σκέλος της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου όπου θα μπορούν να συμμετέχουν Μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία μπορούν την ίδια μέρα να εξοφλήσουν τη συνδρομή. Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης παρουσιάζονται στην πρόσκληση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ”, με την από 05.10.2019 απόφασή του καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28/11/2019 στις 17.00 στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού.
  2. Απολογισμός του έργου του διοικητικού συμβουλίου.
  3. Προγραμματισμός των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σωματείου.
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  5. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών.
  6. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής λόγω λήξης της διετούς θητείας της απερχόμενης Διοίκησης βάσει του άρθρου 12 του Καταστατικού.

Τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου αποτελούν τα ταμειακά ενήμερα μέλη της με βάση το άρθρο 10 του Καταστατικού. Τα μέλη θα μπορούν να εξοφλήσουν τη συνδρομή τους πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Αιτήσεις υποψηφιότητας των μελών του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού εγγράφως μέχρι την 25/11/2019 στο Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου.

Εάν δεν υπάρξει καταστατική απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως παραστούν στη Γενική Συνέλευση, αφού είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον του Σωματείου”.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend