• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Βραβεία BnB Awards

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) σε συνεργασία με τον οργανισμό “BnB Awards” ετοιμάζει τον διαγωνισμό βραβείων για ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει μέσα στο 2019 και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του έτους με την απονομή να γίνεται σε μια επίσημη τελετή βράβευσης στις αρχές του επόμενου έτους κατά την διάρκεια του 2ου BnB Guest Conference.

Οι κατηγορίες βράβευσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα οπότε και θα ξεκινήσει και η καταγραφή των υποψηφιοτήτων. Μια επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, διαχειριστές ακινήτων, τουριστικοί πράκτορες κ.α.) θα κατατάξει και θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες κάνοντας και την επιλογή για την τελική δεκάδα κάθε κατηγορίας.

Αμέσως μετά θα ανακοινωθούν στο κοινό όλες οι υποψηφιότητες και θα οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα για την online ψηφοφορία. Η τελική κατάταξη θα κρατηθεί μυστική μέχρι την απονομή των βραβείων.

Τα 3 πρώτα ακίνητα από κάθε κατηγορία, εκτός από το βραβείο, θα αποκτήσουν και μια ψηφιακή πιστοποίηση η οποία θα ακολουθεί το ακίνητο σε όλες τις αναρτήσεις.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα ξεκινήσει πιλοτικά ο συγκεκριμένος διαγωνισμός με σκοπό το 2020 να λάβει μέρος στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, έτσι ώστε το 2021 να έχουμε τον 1ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό “BnB Awards”.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend