• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

STAMA & Transparent αλλάζουν τα δεδομένα

Ο STAMA ανακοίνωσε τη στρατηγική του συνεργασία με την Transparent στον τομέα στοιχείων και δεδομένων. Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων μέσα από αυτή τη συνεργασία ισχυροποιεί τη θέση του σε θέματα εκπροσώπησης του κλάδου. Η νέα δράση έρχεται σε συνέχεια των σημαντικών συνεργασιών που έχει ανακοινώσει ο σύνδεσμος. Η πολιτική αυτή των συνεργασιών, έχει αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου στις 11 Απριλίου.

Αναλυτικά το ΔΤ του συνδέσμου

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμάς. Αλλάζουμε τα δεδομένα!

Ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία του συνδέσμου μας με την Transparent.

Ποια είναι η Transparent

Η δύναμη των δεδομένων της Transparent είναι καταλυτική για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων γύρω από τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης με στοιχεία από 35 εκατομμύρια καταχωρίσεις στις Airbnb, Booking.com, Vrbo & Tripadvisor παγκοσμίως.

Η συγκέντρωση και επεξεργασία, δημόσιων αλλά και ιδιόκτητων δεδομένων από όλους τους προορισμούς προσφέρει στους συνδρομητές της Transparent απαράμιλλη, ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα αγοράς και ζήτησης.

Παράλληλα διαμορφώνει τη στρατηγική τους, τους βοηθά να κατανοήσουν τις επιπτώσεις και να βελτιστοποιήσουν τις καμπάνιες και την επικοινωνία τους.

 

STAMA

Σε τι αφορά η συνεργασία

Ο STAMA και η Transparent μέσω της στρατηγικής τους συνεργασίας θα διαθέτουν ολοκληρωμένα στοιχεία και δεδομένα της ελληνικής αγοράς STRs. Με τη συνεργασία αυτή, ο σύνδεσμος θα έχει τη δυνατότητα καλύτερης και εμπεριστατωμένης εκπροσώπησης του κλάδου σε θεσμικό επίπεδο. Παράλληλα, διαμορφώνει το περιβάλλον της βαθύτερης κατανόησης της αγοράς αλλά και του ανταγωνισμού.

Για τα μέλη του ΣΤΑΜΑ, ενεργά και μελλοντικά ή συνεργάτες

Θα παρέχονται εκπτώσεις συνδρομών που θα ανακοινωθούν άμεσα. Η Transparent δίνει και τη δυνατότητα, get starter account. Δείτε εδώ

Δήλωση Transparent 

Στην Transparent είμαστε υπερήφανοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με τον STAMA. Θα είμαστε αφιερωμένοι στην ισχυρή μας αποστολή να ενδυναμώσουμε, να βοηθήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να ανυψώσουμε το κύρος της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Pierre Becerril, CEO
hi@seetransparent.com

Δήλωση STAMA

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με την Transparent. Πλέον η εκπροσώπηση του κλάδου μας στον τομέα των στοιχείων και δεδομένων γίνεται ισχυρή και ολοκληρωμένη με τον κορυφαίο συνεργάτη παγκοσμίως. Θα εργαστούμε από κοινού για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλα επίπεδα. Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τη συνεργασία αυτή.

Tελικά αλλάξαμε τα δεδομένα!

Επικοινωνία με τον STAMA: info@stamagreece.gr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend