• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο STAMA λανσάρει affiliate πρόγραμμα – Πρώτο μέλος μια διεθνής εταιρεία

STAMA affiliate

Το πρώτο affiliate member του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) είναι γεγονός, ανοίγοντας τον δρόμο για συνεργασίες μεταξύ των μελών του.

Πρόκειται για τη διεθνή εταιρεία τεχνολογίας ελέγχου επισκεπτών, SUPERHOG. Η εταιρεία εγγυάται στους hosts ότι τα καταλύματά τους θα είναι ασφαλή κατά τη διάρκεια των μισθώσεων.

Πώς;

H SUPERHOG συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου επισκεπτών με την ενσωματωμένη ασφάλεια καταλυμάτων. Παρέχεται ως μια παγκόσμια προσβάσιμη λύση SaaS. Μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο ταξίδι πριν ή μετά την κράτηση του guest.

«Καλωσορίζουμε τη SUPERHOG ως το πρώτο affiliate member στον σύνδεσμό μας. Η ένταξη της SUPERHOG στον STAMA θα σηματοδοτήσει ποιοτικότερες κρατήσεις, εξασφάλιση καταλυμάτων και ειδικές προσφορές για τα μέλη μας.

Η συμμετοχή αυτή θα προσδώσει διεθνή αναγνώριση και κύρος για τον STAMA», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νάσος Γαβαλάς.

«Νιώθουμε τιμή και υπερηφάνεια που είμαστε το πρώτο affiliate member του STAMA. Η συμμετοχή μας στον STAMA ήταν μια προφανής απόφαση. Και οι δύο πλευρές μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο όσον αφορά τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και ασφαλούς περιβάλλοντος τόσο για τους οικοδεσπότες όσο και για τους επισκέπτες.

Μαζί και σε συνεργασία πιστεύουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε το χάσμα εμπιστοσύνης κρατήσεων και προστασίας καταλυμάτων που υπάρχει σε βραχυχρόνιες μισθώσεις και αφορά Hosts και Property Managers στην Ελλάδα», δήλωσε ο Leo Walton, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης & Συνιδρυτής SUPERHOG.

Η SUPERHOG έχει ετοιμάσει ειδικές προσφορές για τους property managers που είναι μέλη του STAMA ή αυτούς που θέλουν να γίνουν. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@stamagreece.gr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend