• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πόσο αξίζει το σπίτι μου; Νέο διαδραστικό εργαλείο της Airbnb

Aribnb εργαλείο

Η Airbnb εισήγαγε πρόσφατα ένα νέο εργαλείο για όσους θα ήθελαν να υπολογίσουν πόσο θα κέρδιζαν από τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Είναι γνωστή η προσπάθεια της πλατφόρμας να προσελκύσει ακόμα περισσότερους οικοδεσπότες. Ειδικά τώρα που βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ταξίδια. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε το εργαλείο What’s My Place Worth (Πόσο αξίζει το σπίτι μου).

Το εργαλείο υπολογίζει πόσο θα μπορούσε να κερδίσει μηνιαίως ένας οικοδεσπότης αν καταχωρούσε το σπίτι του στην Airbnb. Το εργαλείο συνυπολογίζει το γεωγραφικό σημείο, το είδος της καταχώρισης, τον χώρο καθώς και δεδομένα άλλων καταχωρίσεων στην περιοχή.

Η πλατφόρμα εκτιμά ότι η επανεκκίνηση των ταξιδιών είναι πλέον κοντά και οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν και πάλι μετά από μήνες εγκλεισμού. Οι ταξιδιώτες αναζητούν το είδος των εμπειριών που προσφέρουν οι οικοδεσπότες. Τα σπίτια στην Airbnb είναι πιο κατάλληλα εξοπλισμένα για να υποδεχτούν ομάδες ταξιδιωτών απ’ ό,τι τα ξενοδοχεία. Και οι ταξιδιώτες φαίνεται να επιθυμούν αποδράσεις με την οικογένεια ή με φίλους. Η ασφάλεια που προσφέρουν τα σπίτια που διατίθενται για βραχυχρόνια μίσθωση φαίνεται να συνυπολογίζεται στα θετικά από τους ταξιδιώτες. Επιπλέον, η μεγαλύτερη άνεση χώρου σε σύγκριση με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι κάτι που φαίνεται ότι προτιμάται. Τέλος, στα short-term rentals οι επισκέπτες έχουν περισσότερες δυνατότητες για πιο μακροχρόνιες διαμονές σε πιο συμφέρουσες τιμές, συνδυάζοντας πολλές φορές εργασία και διακοπές.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend