• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Trustate. Μια ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση ακινήτων

Μια ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση ακινήτων δε σημαίνει μόνο βραχυχρόνια μίσθωση.

Ο χώρος της βραχυχρόνιας μίσθωσης μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε Ελ Ντοράντο για τους ιδιοκτήτες  ακινήτων. Προερχόμενοι από μια παρατεταμένη κρίση που επηρέασε βαθιά την αγορά του real estate, οι ιδιοκτήτες έβλεπαν μια διέξοδο σε αυτήν και την ευκαιρία της απόκτησης εσόδων από την ιδιοκτησία τους. Είναι αλήθεια ότι πολλοί ιδιοκτήτες κατάφεραν να σημειώσουν μεγάλη πρόοδο και κέρδη μέσα από τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Με την ύπαρξη ενός μεγάλου τουριστικού ρεύματος εισερχόμενου τουρισμού όμως, δημιουργήθηκαν εκτός από τις ευκαιρίες και οι προκλήσεις. Οι προκλήσεις αυτές περιλαμβάνουν πολλά πεδία. Η σωστή προβολή, η σωστή διαχείριση, ο έλεγχος των εξόδων και η ασφαλής απολαβή των εσόδων είναι βασικά σημεία.

Με την έλευση της πανδημίας η λίστα των απαιτήσεων μεγάλωσε και το παιχνίδι άλλαξε. Πολλοί ιδιοκτήτες αναγνωρίζουν περισσότερες ανάγκες και χρειάζονται περισσότερες υπηρεσίες εκτός της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σήμερα οι ιδιοκτήτες χρειάζεται να έχουν:

 • Μια σοβαρή διαβούλευση για την ακίνητη περιουσία τους και τους τρόπους διαχείρισής της
 • Να λαμβάνουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις κατάλληλες ενέργειες και τις επιπτώσεις τους
 • Να τους παρέχονται εξατομικευμένες και λεπτομερείς προτάσεις και σε κάθε στάδιο
 • Να έχουν αμέριστη βοήθεια για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου χειρισμού των προτεινόμενων ενεργειών
 • Να απολαμβάνουν τη χρήση βέλτιστων συστημάτων για την ολοκλήρωση και προώθηση των ακινήτων τους
 • Να υπάρχει σχεδιασμός αποτελεσματικών διαφημίσεων
 • Και κυρίως, να έχουν τα συμπεράσματα των πράξεων πώλησης ή ενοικίασης

Τα παραπάνω συνδέονται άρρηκτα με νομικές, οικονομικές και λογιστικές συμβουλές. Μόνο εταιρείες με έμπειρο προσωπικό που είναι κοντά σε κάθε ιδιοκτήτη και ενδιαφέρονται για κάθε στάδιο της συνεργασίας μπορούν να αποδώσουν. Η παροχή άριστων υπηρεσιών και αξιοπιστίας είναι τα χαρακτηριστικά της Trustate.

Η Trustate είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Ελλάδα. Στελέχη με εμπειρία στον τομέα, αναλαμβάνουν διαχείριση ακινήτων και μεγιστοποιούν τη χρήση τους, με διάφορους τρόπους. Αυτοί περιλαμβάνουν: πώληση, βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, ανακαίνιση, κ.λπ.

Ολιστική προσέγγιση στα θέματα διαχείρισης ακινήτων για κατοίκους εξωτερικού

Το μόνο που χρειάζεται ένας ιδιοκτήτης που αγοράζει ένα ακινήτο, είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Ελλάδα. Αυτά για την πληροφόρηση του και τον έλεγχο της επένδυσης του. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει και τα διαχειρίζεται η Trustate Management.

Όλα ξεκινούν πριν την αγορά του ακινήτου

Πριν την αγορά φροντίζονται όλες οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται. Κατά την υπογραφή του συμβολαίου εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται στο πλευρό του ιδιοκτήτη μαζί με δικηγόρο και μεταφραστή εάν αυτό απαιτηθεί.

Οι υπηρεσίες προς τον ιδιοκτητη δεν σταματούν

Μετα την πράξη αγοράς οι υπηρεσίες προς τον ιδιοκτήτη δεν σταματούν

 • Ανακαίνιση ή βελτίωση για ιδιοκατοίκηση
 • Ετοιμασία του ακινήτου για μακροχρόνια ενοικίαση η βραχυχρόνια μίσθωση
 • Λογιστικές φοροτεχνικές διαδικασίες και νομικά έγγραφα που χρειάζονται
 • διαχείριση όλων των λογαριασμών και των υποχρεώσεων των ιδιοκτήτων απέναντι στο κράτος και όχι μόνο είναι υπηρεσίες που παρέχονται.

Για να μην μένει ούτε ένας λογαριασμός ούτε μια υποχρέωση σε εκκρεμότητα.

Η βραχυχρόνια μίσθωση συμπληρώνει την ολιστική προσέγγιση μέσω της Trustate Resort

Για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις έχει αναπτυχθεί η πλατφόρμα www.trustateresort.gr. Eκτός των πελατών που έχουν αγοράσει ακίνητα μέσω της Trustate Management η εταιρεία συνεργάζεται και με άλλους ιδιοκτήτες ακινήτων. Από διαμερίσματα, βίλες, εξοχικά, μέχρι κτιριακά συγκροτήματα κατοικιών για τουριστική χρήση.

Η Trustate Resort μεριμνά για την δημιουργία καταχωρήσεων στις πλατφόρμες, προβολή των ακινήτων για καλύτερες πληρότητες και ότι άλλο απαιτείται . Όλα είναι ευθύνη της εταιρείας. Όχι του ιδιοκτήτη.

Το πιο σημαντικό; Η εταιρεία πληρώνεται μόνο όταν πληρώνεται ο ιδιοκτήτης. Δεν υπάρχει καμία συνδρομή καμία προπληρωμή. Πλήρης διαφάνεια και λεπτομερής ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες.

Ο σκοπός της εταιρείας

Ο σκοπός είναι απλός. Φιλοδοξεί να είναι τα ματιά και το μυαλό του δυνητικού της πελάτη, για να γίνονται όλες οι πράξεις σωστά, στην ώρα τους και νομότυπα.

Για τον ιδιοκτήτη επιθυμεί  να δίνει υπεραξία στο ακίνητο του μέσα από της επιλογές που έχει και πολλές φορές ούτε ο ίδιος δεν τις γνωρίζει.

Πως μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες

Τον τελικό λόγο των έχουν τα reviews των συνεργατών. Δείτε μερικά για την Trustate Management εδώ και για την Trustate εδώ.

Δείτε και μερικά ακίνητα που ανήκουν στο portfolio της Trustate Management

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Trustate και τους τρόπους συνεργασιών μπορείτε να συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ ή μπορείτε να έρθετε σε επαφή τηλεφωνικά καλώντας στο 2310 243 144.

Εάν πάλι είστε λάτρης των επαφών μέσω social media έχετε τη δυνατότητα να αντλήσετε πληροφορίες και να επικοινωνήσετε από πολλές σελίδες:

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend