• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ryanair: Απευθείας δρομολόγιο Τελ Αβίβ – Σαντορίνη

ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε ένα νέο δρομολόγιο για το φετινό καλοκαίρι. Από τις 3 Ιουλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις Τελ Αβίβ – Σαντορίνη. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα ως μέρος του προγράμματος της Ryanair για το καλοκαίρι του 2021.

Οι Ισραηλινοί καταναλωτές μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια καλοκαιρινή απόδραση, πετώντας με τους χαμηλότερους ναύλους και με την επιλογή να επωφεληθούν από τη μηδενική χρέωση της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων.

Να σημειωθεί ότι με βάση τις ανακοινώσεις του υπουργείου Τουρισμού, ο ελληνικός τουρισμός προγραμματίζεται να ανοίξει φέτος στις 14 Μαΐου. Επιπλέον για την Απρίλιο προγραμματίζεται η πιλοτική, δοκιμαστική εφαρμογή των μέτρων που έχουν σχεδιαστεί. Η πιλοτική φάση θα αφορά επισκέπτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με άλλα κράτη αναχώρησης όπου ο εμβολιασμός έχει προχωρήσει, όπως π.χ. το Ισραήλ.

Ο Διευθυντής Εμπορικών της Ryanair, Jason Mc Guinness, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο δρομολόγιο Τελ Αβίβ προς Σαντορίνη, που ξεκινά στις 3 Ιουλίου 2021 ως μέρος του προγράμματος του Ισραήλ για το καλοκαίρι του 2021.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί Covid αλλάζουν τακτικά, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις για μια ανάπαυλα, γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν έως και δύο φορές με μηδενική χρέωση αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021».

Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις στους ναύλους. Για κρατήσεις έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Μαρτίου που αφορούν σε ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2021, ο ναύλος θα ξεκινά από 24,99 ευρώ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend