• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Στις 18 Μαΐου ξεκινά πτήσεις η Lufthansa

πτήσεις Lufthansa

Η γερμανική Lufthansa ανακοίνωσε ότι από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα. Έπειτα από δύο μήνες απουσίας πτήσεων από τη Γερμανία στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει σταδιακά τα δρομολόγια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, εντός του Μαΐου η Lufthansa θα ξεκινήσει επίσης πτήσεις από Μόναχο προς Αθήνα.

Τον Ιούνιο η αεροπορική εταρεία θα αρχίσει να εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη. Θα κινητοποιήσει 80 από τα αεροσκάφη της, αφού καθήλωσε στο έδαφος το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της λόγω του κορωνοϊού.

Τα 80 αεροσκάφη που θα πετάξουν από τον Ιούνιο, θα ανεβάσουν σε 160 τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων του ομίλου Lufthansa που πετούν. Στα τέλη του 2019, ο όμιλος είχε στόλο 763 αεροσκαφών.

Ο όμιλος Lufthansa περιλαμβάνει τις Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, Brussels Airlines και τις low-cost Germanwings και Eurowings. Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση από πελάτες μετά τη χαλάρωση των περιορισμών σε Γερμανία και άλλες χώρες.

«Διαισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και προσμονή από τον κόσμο για να ταξιδέψουν και πάλι. Ξενοδοχεία και εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά και σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο Χάρι Χοχμάιστερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της εταιρίας.

Η Lufthansa επισημαίνει ότι θα υπάρχουν μέτρα υγιεινής μέσα τα αεροπλάνα. Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και οι επιβάτες θα πρέπει πρώτα να ενημερώνονται για τον κορωνοϊό στους προορισμούς που θέλουν να πετάξουν.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend