• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Την Ελλάδα ονειρεύονται οι μελλοντικοί ταξιδιώτες

Ελλάδα ονειρεύονται

Την Ελλάδα ονειρεύονται οι μελλοντικοί ταξιδιώτες για τη μετά-κορονοϊού εποχή. Η βρετανική εφημερίδα The Telegraph εξυμνεί την Ελλάδα, αναγορεύοντάς την σε ασυναγώνιστο προορισμό.

«Η πρώτη χώρα που θα επισκεφθώ μετά τον κορονοϊό; Δεν υπάρχει συναγωνισμός» τιτλοφορείται το άρθρο της Telegraph.

Ο συντάκτης του άρθρου ενημερώνει ότι το πρώτο μέρος που θα επισκεφτεί όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού, θα είναι η Ελλάδα. Εξηγεί ότι πρόκειται για ένα μέρος όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει και που μπορεί κανείς να πάει από τη Βρετανία σε λίγες μόνο ώρες με το αεροπλάνο.

Επίσης αναπολεί την παρθένα ζωή των νησιών, το απλό φαγητό και τη διαμονή, τις ήσυχες παραλίες, τις βόλτες στη φύση, την ορεινή ενδοχώρα και την απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής.

«Εάν κάτι έχω μάθει από τα ταξίδια μου εδώ και 35 χρόνια, είναι ότι μία χώρα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές. Και αυτή είναι η Ελλάδα». Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, έχει επισκεφθεί οχτώ νησιά της Ελλάδας κι έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγκεκριμένα έχει επισκεφθεί τα νησιά Σκιάθο, Παξούς, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Σκόπελο, Μύκονο και Τήνο.

Επειδή ο κόσμος δε θα σταματήσει να ταξιδεύει -και κυρίως δε θα σταματήσει να ονειρεύεται- τέτοια δημοσιεύματα είναι πολύ χρήσιμα!

Σε αυτή την τροφοδότηση του ονείρου στοχεύει άλλωστε και η πλατφόρμα Greece From Home που εγκαινίασε το Υπουργείο Τουρισμού. Στόχος της είναι, μεταξύ άλλων, να βοηθήσει τους μελλοντικούς ταξιδιώτες να συνεχίσουν να ονειρεύονται στην Ελλάδα.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend