• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Εξαγορές μαμούθ από τη Vacation Saga

εξαγορές Vacation Saga

Σε επιθετικές κινήσεις με εξαγορές στρατηγικής σημασίας, προχωρά σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η γνωστή σε όλους πλατφόρμα Vacation Saga.

Εξαγοράζει ταυτόχρονα την Airbnb, τη Booking.com και τη VRBO (HomeAway) ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το κομμάτι Vacation Rentals του TripAdvisor.

Όταν αυτές οι μαμούθ εξαγορές ολοκληρωθούν, η Vacation Saga θα είναι ο μοναδικός παίκτης της αγοράς Short-Term Rentals παγκοσμίως.

Η Vacation Saga ως πρώτη κίνηση, φημολογείται ότι θα καλύψει το 95% των χαμένων κρατήσεων όλων των Hosts παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα, καταχωρήσεις και κρατήσεις έχουν μεταφερθεί αυτόματα στη νέα πλατφόρμα. Οι μελλοντικές κρατήσεις και πληρωμές θα γίνονται από τη Vacation Saga μέσω του συστήματος direct.

Ο CEO της Vacation Saga κ.Rammanama Solar από την έδρα της εταιρίας στο Νέο-Δελχί δήλωσε σχετικά:

Η παγκόσμια κατάσταση του τουρισμού επιτάσσει να προχωρήσουμε σε εμβληματικές κινήσεις, ώστε σταματήσουν οι ανυπόστατες φήμες για ανυπαρξία κρατήσεων. Τώρα είναι η ώρα!

Για την Ελληνική αγορά

Μεγάλη σημασία δίνει η Vacation Saga στην ελληνική αγορά καθώς δημιουργεί και θα στεγάσει τα γραφεία Ελλάδος σε ιδιόκτητο κτήριο στο Μπραχάμι.

Ασφαλείς είναι και οι πληροφορίες ότι η Vacation Saga θα εφαρμόσει πιλοτικά σε παγκόσμια πρώτη το πρόγραμμα Ghost. Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο την φαντασματοποίηση των Guests για να μην νιώθει κανείς ασφαλής και μόνος.

Από την πλατφόρμα πάντως, δηλώνουν έτοιμοι!

Previous ArticleNext Article