• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Στις 19 Μαΐου το 1ο BnB News – On the road / Chania Workshop

Με πνεύμα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, το BnB News μεταθέτει τη διεξαγωγή του 1ου On the Road Chania Workshop.

Το 1ο BnB News – On the Road θα πραγματοποιηθεί πλέον στις 19 Μαΐου, στο ίδιο μέρος (Μεγάλο Αρσενάλι).

Εκτός από τους ήδη επιβεβαιωμένους ομιλητές, σύντομα θα ανακοινωθεί και μια παγκόσμια συμμετοχή. Έτσι το workshop θα έχει ακόμα πιο ποιοτικό περιεχόμενο!

Το workshop απευθύνεται σε Εταιρίες Διαχείρισης Ακινήτων, Ιδιοκτήτες βιλών, Διαχειριστές ακινήτων και Ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και όλους τους επαγγελματίες Short – Term Rentals.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα στοιχεία της AirDNA για όλη την Κρήτη και για κάθε νομό ξεχωριστά.

Θα ενημερωθούν για τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με επιτυχία.

Επίσης ένας εκ των διαχειριστών της μεγαλύτερης ομάδας του Facebook με 32.000 μέλη, ο κ. Γιώργος Ιντζιάδης, θα εκπαιδεύσει τους hosts για την πλατφόρμα Airbnb και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Ταυτόχρονα, προβλέπονται λίγες διαθέσιμες θέσεις για επιχειρήσεις που θα ήθελαν σημαντικά και ποιοτικά leads. Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους στη μεγαλύτερη αγορά STR στην Ελλάδα.

Όσες τοπικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έρθουν σε επαφή άμεσα καλώντας στο 699 6611 911 ή στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση stathis@bnbnews.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο BnB – On the Road στα Χανιά, δείτε εδώ.

Previous ArticleNext Article