• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

1ο BnB News – On the Road στα Χανιά, 7 Απριλίου 2020

Το BnB News ξεκινά έναν κύκλο εκπαιδευτικών workshops με τίτλο BnB – On the Road, σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Τα workshops αυτά απευθύνονται σε Εταιρίες Διαχείρισης Ακινήτων, Ιδιοκτήτες βιλών, Διαχειριστές ακινήτων και Ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και όλους τους επαγγελματίες Short – Term Rentals.

Πρώτος σταθμός των BnB – On the Road είναι τα Χανιά, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά STR στην Κρήτη.

To workshop φιλοξενείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου – Το Μεγάλο Αρσενάλι. Θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 18:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

BnB News - On the Road Χανιά

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα στοιχεία της AirDNA για όλη την Κρήτη και για κάθε νομό ξεχωριστά.

Θα ενημερωθούν για τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με επιτυχία.

Επίσης ένας εκ των διαχειριστών της μεγαλύτερης ομάδας του Facebook με 32.000 μέλη, ο κ. Γιώργος Ιντζιάδης, θα εκπαιδεύσει τους hosts για την πλατφόρμα Airbnb και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Ταυτόχρονα, προβλέπονται λίγες διαθέσιμες θέσεις για επιχειρήσεις που θα ήθελαν σημαντικά και ποιοτικά leads. Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους στη μεγαλύτερη αγορά STR στην Ελλάδα.

Όσες τοπικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έρθουν σε επαφή άμεσα καλώντας στο 699 6611 911 ή στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση stathis@bnbnews.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο BnB – On the Road στα Χανιά, δείτε εδώ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend