• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Σχεδιάζοντας την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στο bnb ακίνητο

bnb σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στα bnb ακίνητα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε μια από τις ενότητες του BnB Guest Conference.

Η λειτουργικότητα και η αισθητική του χώρου παίζουν σημαντικό ρόλο στο πόσο ελκυστικό είναι ένα σπίτι για τους επισκέπτες. Το συγκριτικό πλεονέκτημα των bnb σπιτιών σε σχέση με τα ξενοδοχεία είναι η αίσθηση του «ζεστού σπιτικού» που θέλουν να προσφέρουν στον επισκέπτη. Πώς όμως θα επιτύχετε αυτή την αίσθηση; Πώς θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε ιδανικό bnb για τους επισκέπτες σας; Ποια σημεία πρέπει να προσέξετε περισσότερο; Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο σχεδιασμός στην απόδοση του bnb ακινήτου σας;

Όλα αυτά θα αναλυθούν στην ενότητα Design Out of the Box του BnB Guest Conference, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 15:15. Η Ελένη Κουρούμπαλη, Project sales advisor Istikbal, η Ελένη Σισμανίδου, Sales Manager Pennie, ο Ευάγγελος Πασχόπουλος, CEO Modeco, η Έλενα Βαρελά, Partner Smartbnb και η Νατάσσα Παγάνη, Director, Athenian Street Stories θα μοιραστούν χρήσιμες συμβουλές και ιδέες. Συντονίστρια του πάνελ θα είναι η Δήμητρα Πετρακοπούλου, Διακοσμήτρια, Artwave.

Το BnB Guest Conference 2020 πραγματοποιείται στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel. Πρόκειται για τo μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα.

Το BnB Guest Conference 2020 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Για τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend