• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η αειφορία στη βραχυχρόνια μίσθωση, στο τραπέζι του BnB Guest Conference

Το θέμα “η αειφορία στη βραχυχρόνια μίσθωση” δεν θα μπορούσε να λείπει από το BnB Guest Conference. Όλο και περισσότεροι τουρίστες αναζητούν καταλύματα που εφαρμόζουν πρακτικές αειφορίας. Την τάση αυτή ακολουθούν και οι πλατφόρμες (Airbnb, Booking) οι οποίες υιοθετούν πρακτικές που εξυπηρετούν αυτή την απαίτηση των τουριστών.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 14:15, η θεματική ενότητα θα ξεκινήσει με παρουσίαση του Dr. Ιωάννη Παππά, Διευθυντή του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) στη Μεσόγειο και διευθύνοντα συμβούλου της Green Evolution. Ο κ. Παππάς θα εξηγήσει τι σημαίνει αειφορία στον τουρισμό και τι μπορούν να κάνουν τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Θα ακολουθήσει πάνελ συζήτησης (14:45-15:15) όπου θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι των αειφόρων πρακτικών. Σε αυτό θα συμμετέχουν οι: Dr. Ιωάννης Παππάς, GSTC, Μπάμπης Αγγελούδης, Deputy General Manager TUV Austria Hellas, Στάθης Σταθόπουλος, CEO Maistrali Group (Safety Checked), Δώρα Δήμα, Πρόεδρος ΣΟΔΙΑ και Αντώνης Δούνιας, B2B Sales Manager, ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρική.

Οι ομιλητές θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης για το πώς μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικές αειφορίας στα καταλύματά τους. Επίσης θα αναφερθούν στη σημασία της αειφορίας στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες. Τέλος θα εξηγήσουν πώς μπορούν τα καταλύματα να αξιοποιήσουν τις δράσεις αειφορίας που θα υιοθετήσουν προκειμένου να αυξήσουν τις κρατήσεις τους.

Στην ενότητα “Αειφορία και Κανόνες Ασφάλειας για Hosts” του BnB Guest Conference θα γίνει αναφορά και στα βασικά συστήματα ασφάλειας που πρέπει να διαθέτουν τα ακίνητα.

Το BnB Guest Conference 2020 πραγματοποιείται στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel. Πρόκειται για τo μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα.

Το BnB Guest Conference 2020 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Για τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend