• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Εκπαιδευτείτε στη διαχείριση κρατήσεων και online πωλήσεων

Η διαχείριση των κρατήσεων και των online πωλήσεων αποτελεί κομβικό σημείο στην επιτυχημένη διαχείριση ενός ή περισσότερων καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Στο BnB Guest Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel, ο Ανδρέας Στεφανής, CEO της Stefanis Marketing Consulting GmbH, θα παρουσιάσει σε εξειδικευμένο workshop την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία “all-in-one-digital-hotel“. Πρόκειται για ένα ενιαίο περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορεί κάποιος να διαχειριστεί στα ελληνικά, σε πραγματικό χρόνο και σε μερικά δευτερόλεπτα, ένα ή περισσότερα καταλύματα με διαφορετικές διευθύνσεις.

Επιπλέον, λόγω της εξειδίκευσης της Stefanis Marketing Consulting στη γερμανική αγορά, οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν πώς να προσεγγίσουν τις γερμανόφωνες αγορές, οι οποίες αποτελούν σημαντική πηγή τουριστών για την Ελλάδα.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρουσιαστούν βάσει πραγματικών συναλλαγών:

Πόσο εύκολη γίνεται η διαχείριση των κρατήσεων για 1 ή περισσότερα καταλύματα από το ίδιο ημερολόγιο.

Πόσο γρήγορα μπορείτε να ανοίγετε μόνοι σας κρατήσεις και να ενημερώνετε σε μερικά δευτερόλεπτα όλα τα συνδεδεμένα κανάλια πωλήσεων.

Πώς να επικοινωνείτε απευθείας με τους επισκέπτες σας μέσα από την καρτέλα κράτησης.

Τις δυνατότητες online πωλήσεων σε πάνω από 300+ portals (Booking, Expedia, AirBnB, HomeAway), στα 10 διασημότερα παραθεριστικά portals διακοπών (FEWO), σε 450.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω στων GDS, στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω metasearch engines (trip advisor, trivago, google κλπ.).

Πώς να προσελκύσετε απευθείας κρατήσεις μέσω προσφορών στη μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας, μέσω αποστολής newsletters σε πελατολόγια της εταιρείας στις γερμανόφωνες αγορές.

Με ποιες τεχνολογίες revenue manager μπορείτε να παρακολουθείτε τις τιμές των ανταγωνιστών σας και να προσαρμόζετε τις δικές σας με 1 κλικ ανάλογα την ημερήσια ζήτηση και την πληρότητά σας.

Πώς να εισπράττετε τα ποσά των κρατήσεων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με 100% ασφαλή τρόπο το ποσό της κάθε κράτησης.

Πώς να διαχειρίζεστε τα περιεχόμενα μιας ιστοσελίδας μέσα από το ίδιο περιβάλλον του ξενοδοχειακού λογισμικού.

Με ποια τεχνολογία μπορείτε να δείχνετε όλα τα Reviews από όλες τις πλατφόρμες στις οποίες έχουν γραφτεί σχόλια για το κατάλυμα σας.

Σε όλους τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του Workshop προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ:

H χρήση του ξενοδοχειακού λογισμικού (pms).

H μηχανή κρατήσεων για την ιστοσελίδα τους (booking engine) συμπεριλαμβανομένης και της ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα τους με widget ή και button.

Το PCI περιβάλλον για την ασφαλή παραλαβή των στοιχείων των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Η αποστολή ενός newsletter στα γερμανικά με 2 προσφορές σε επιλεγμένες e-mail διευθύνσεις από το πελατολόγιο της εταιρείας με 1.000.000 γερμανόφωνους πελάτες (6% προμήθεια σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις).

Επίσης θα έχουν έκπτωση μέχρι και 50% στις επίσημες τιμές των υπηρεσιών της εταιρείας

Για τη χρήση ενσωματωμένων channel manager με 2-way xml αμφίδρομη σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με τα portals: Booking, AirBnB, Expedia και τα FEWO (10 παραθεριστικά portals).

Την προώθηση στους 450.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω των GDS (προμήθεια 18% + € 3,00 ανά επιβεβαιωμένη κράτηση).

Για να παρακολουθήσετε το workshop, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 10:15 έως 11:00 πμ | Vergina Hall

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend