• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Workshop της ελληνικής πλατφόρμας ibnb.gr

BnB Guest ibnb.gr

Την ώρα που η βραχυχρόνια μίσθωση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι οικοδεσπότες έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις. Από τη μία ο ισχυρός ανταγωνισμός, από την άλλη η πλήρης εξάρτηση από τις παντοδύναμες παγκόσμιες πλατφόρμες. Και οι οικοδεσπότες κάπου στη μέση. Να αγωνίζονται να εξοπλίσουν το κατάλυμά τους με όλα τα απαραίτητα, να το συντηρήσουν, να προβάλουν το κατάλυμά τους έτσι ώστε να προσελκύσει επισκέπτες, να διαχειριστούν τις κρατήσεις, να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τις καλύτερες υπηρεσίες και να πετύχουν τις καλύτερες κριτικές.

Σε αυτόν τον αγώνα, οι οικοδεσπότες δεν είναι πια μόνοι τους!

Η 1η ελληνική πλατφόρμα κρατήσεων καταλυμάτων και δραστηριοτήτων, η ibnb.gr, δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η ibnb.gr προσφέρει πλήθος πακέτων να επιλέξετε, από 0% προμήθεια στις κρατήσεις, μηνιαία συνδρομή κ.λπ. Επίσης δίνεται η δυνατότητα για πληρωμή του καταλύματος μέσω του λογαριασμού του στην ibnb, live chat με τον επισκέπτη ακόμα και πριν την κράτηση, ασφαλιστικές καλύψεις για τα καταλύματα αλλά και για τους επισκέπτες, εφαρμογή για όλες τις κινητές συσκευές και πολλά ακόμα.

Στο BnB Guest Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel, ο CEO & Co Founder της Ibnb.gr, Στέφανος Τελιωρίδης και ο CTO της Ibnb.gr, Νικόλαος Γανόπουλος, θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πλατφόρμα.

Εκπαιδευτείτε στα εργαλεία που προσφέρει στους διαχειριστές καταλυμάτων και στις εταιρείες διαχείρισης ακινήτων.

Ο Στέφανος Τελιωρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το BnB Guest Conference αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με την αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν τις δυνατότητες που δίνουν τα νέα διαθέσιμα εργαλεία προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των ακινήτων τους. Έτσι ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων θα αποκτήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να εξελίξουν τη δραστηριότητά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για να παρακολουθήσετε το workshop της ibnb.gr στο BnB Guest Conference, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 13.15 π.μ.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend