• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Workshop: Βραχυχρόνια μίσθωση δεν σημαίνει μόνο Airbnb και Booking.com

BnB Guest Syncbnb

Βραχυχρόνια μίσθωση δεν σημαίνει μόνο Airbnb και Booking.com. Υπάρχουν δεκάδες κανάλια προώθησης που μπορούν να φέρουν πολλές και ποιοτικές κρατήσεις και να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή να αυξήσει την πληρότητα και το εισόδημά του.

Στο BnB Guest Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 &26 Ιανουαρίου 2020, στο Divani Caravel, εξειδικευμένα στελέχη της Syncbnb θα πραγματοποιήσουν workshop σχετικά με τα διαθέσιμα κανάλια διανομής. Ποια κανάλια πρέπει να διαλέξει ένας ιδιοκτήτης ή διαχειριστής; Ποια πρέπει να αποφύγει; Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει κάποιος για να επιλέξει; Θεωρία και πράξη σε ένα άκρως ενδιαφέρον 2ωρο workshop, που θα πραγματοποιηθεί και τις δύο ημέρες του συνεδρίου.

Ο CEO της Synbnb, Αλέξανδρος Καραβίτης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στο 1ο BnB Guest Conference εκπλαγήκαμε από την ανταπόκριση του κοινού και τη συμμετοχή επαγγελματιών και μη. Η φετινή διήμερη διοργάνωση θα δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη και πιο στοχευμένη θεματολογία ανά τύπο επισκέπτη. Το συνέδριο εδραιώνεται ως βασικός θεσμός στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για τη βραχυχρόνια μίσθωση και θέλει να βελτιώσει την παρουσία του, τις κρατήσεις του και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δεν μπορεί να λείψει.

Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο νο1 τρόπος αύξησης του εισοδήματος είναι η παρουσία σε πολλαπλά κανάλια. Η Syncbnb θα διοργανώσει workshop και τις 2 ημέρες για να βοηθήσει ιδιοκτήτες και διαχειριστές να επιλέξουν τις πλατφόρμες στις οποίες θα πρέπει να έχουν παρουσία».

Για να παρακολουθήσετε το workshop, εντελώς δωρεάν

το Σαββάτο 25 Ιανουαρίου 10:30 πμ – 11:15 πμ

Για να παρακολουθήσετε το workshop, εντελώς δωρεάν

την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 12:30 μμ – 13:00 πμ

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend