• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η AirDNA στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης

Το BnB Guest Conference 2020 φέρνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα την AirDNA, τον κορυφαίο πάροχο δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Η Aimee Trusler, International Sales Manager της AirDNA, θα είναι η key note speaker κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του διήμερου συνεδρίου BnB Guest Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020, στο Divani Caravel.

Η κα. Trusler θα παρουσιάσει τα στατιστικά και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει συγκριτικά στοιχεία των δύο τελευταίων ετών, με βάση τις κρατήσεις στις πλατφόρμες Airbnb και Homeaway. Θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης διάφορων προορισμών.

Επιπλέον, η κα Trusler θα συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης σχετικά με τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία για τη βραχυχρόνιας μίσθωση. Μαζί με τους συνομιλητές της, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, θα διερευνήσουν τις επιλογές που έχουν ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και εταιρείες διαχείρισης.

Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα συμβαίνουν αλλά και όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, δηλώστε συμμετοχή στο BnB Guest Conference.

Για την εγγραφή σας, η οποία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ,

 

 

* Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend