• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η ελληνική αγορά BnB αποκτά διεθνή φωνή ως μέλος της EHHA

BnB EHHA

Το BnB News και το BnB Guest Conference ανακοινώνουν την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σπιτιών Διακοπών (European Holiday Home Association – EHHA) ως συνδεδεμένα μέλη. Πρόκειται για τα πρώτα και μοναδικά μέχρι στιγμής Ελληνικά μέλη της EHHA. 

Τον Ιανουάριο του 2019, διοργανώθηκε το BnB Guest Conference στην Αθήνα, για την αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Προσέλκυσε περισσότερους από 3.800 συμμετέχοντες οι οποίοι κατείχαν ή διαχειρίζονταν περισσότερα από 7.500 ακίνητα.

Το 2ο Guest BnB Conference θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Ιανουαρίου 2020.

Το Φεβρουάριο του 2019, εγκαινιάστηκε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα BnB News. Ο ελληνικός ιστότοπος προσφέρει εξειδικευμένες πληροφορίες στους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους διαχειριστές STR για κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων τους. Περιλαμβάνει εθνικά και διεθνή νέα της αγοράς, συνεντεύξεις, άρθρα γνώμης, νέα για τη νομοθεσία και τη φορολογία, τεχνολογικές ειδήσεις, συμβουλές για τον εξοπλισμό και τις πρόσθετες υπηρεσίες κ.λπ. Επιπλέον, μία φορά την εβδομάδα, περισσότεροι από 3.500 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων, διαχειριστές και συνδεδεμένες εταιρείες λαμβάνουν το ενημερωτικό newsletter.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το BnB News και το BnB Guest Conference στην EHHA και προσβλέπουμε στην απόκτηση πολύτιμων στοιχείων για την ελληνική αγορά”.

Carlos Villaro Lassen, Γενικός Γραμματέας EHHA

Το BnB News και το BnB Guest Conference ανήκουν στην Smart Press Α.Ε., εταιρεία εκδόσεων και διοργάνωσης συνεδρίων.

“Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή μας στην EHHA θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του BnB News και του BnB Guest ως εργαλεία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε επάξια στο ρόλο της εκπροσώπησης της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ευρώπη, καθώς αποτελούμε τα πρώτα ελληνικά μέλη της EHHA”.

Κώστας Νόστης, Διευθύνων Σύμβουλος Smart Press Α.Ε. 

Ποια είναι η EHHA

Το EHHA ιδρύθηκε το 2013 από μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες της βιομηχανίας ενοικιάσεως τουριστικών καταλυμάτων στην Ευρώπη. Τα μέλη της είναι ενώσεις διαχειριστών, εμπορικοί σύλλογοι και εθνικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend