• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Αειφορία, η νέα τάση και στα Airbnb (video)

Καθώς η αειφορία αναδεικνύεται σε σημαντική τάση στον τουρισμό, οικοδεσπότες της Airbnb και επισκέπτες κάνουν σημαντικές αλλαγές προκειμένου να υποστηρίξουν τα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα ταξίδια.

Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων σε eco-friendly σπίτια αυξήθηκε κατά 141% την προηγούμενη χρονιά.

Περισσότεροι οικοδεσπότες από ποτέ μοιράζονται «πράσινα» καταλύματα που έχουν φτάσει πλέον τα 364.000 στην πλατφόρμα της Airbnb.

Μια αυξανόμενη τάση στην Airbnb είναι τα σπίτια που είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα -ή ανακυκλωμένα- υλικά, όπως γυάλινα μπουκάλια, ελαστικά, ακόμη και ανακυκλωμένα τζην. Οι κατασκευασμένοι με ανακυκλωμένα υλικά χώροι έχουν αυξηθεί κατά 175% τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τα εσωτερικά δεδομένα των καταχωρίσεων στην πλατφόρμα της Airbnb που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Μερικές αυτές είναι eco-friendly, ecological, eco-conscious, recycled materials, upcycled materials, reclaimed material, κ.λπ. Αν λοιπόν το κατάλυμά σας πληροί τέτοιες προϋποθέσεις, βεβαιωθείτε ότι αυτές οι λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνονται στην περιγραφή της καταχώρισης στην πλατφόρμα.

Δείτε εδώ και το σχετικό video της Airbnb για την αειφορία με σχετικά παραδείγματα.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend