• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Anyplace: αυτή είναι η νέα πλατφόρμα που έρχεται στην Ευρώπη

Την είσοδό της στην Ευρώπη έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η πλατφόρμα Anyplace. Πρόκειται για μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση επιπλωμένων καταλυμάτων σε ευέλικτη μηνιαία βάση.

Η πλατφόρμα ενοικίασης επιπλωμένων κατοικιών συμπεριέλαβε τις πρώτες της καταχωρήσεις στο Λονδίνο ενώ φαίνεται να ακολουθούν και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Βερολίνο, η Λισαβόνα και η Μαδρίτη.

Η πλατφόρμα Anyplace ιδρύθηκε το 2017, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Satoru Steve Naito και τον σημερινό CTO Koichi Tanaka. Συνεργάζεται με εταιρείες real estate για να καταχωρούν τα ακίνητά τους στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχείων παρατεταμένης διαμονής, εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων κ.ά.

Σε δηλώσεις του ο Naito ανέφερε: «Σύντομα θα υπάρχει ζήτηση για όλα. Για παράδειγμα, η μετακίνηση έχει την Uber, αλλά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο για ενοικίαση κατοικίας. Άνθρωποι που χρειάζονται σταθερή, προσωρινή κατοικία – όπως σπουδαστές, «ψηφιακοί νομάδες» και επαγγελματίες ταξιδιώτες- μπορούν να επωφεληθούν από την απλή διαδικασία κράτησης της Anyplace και τους ευέλικτους όρους μίσθωσης».

Η Anyplace ελέγχει τους υποψηφίους ενοικιαστές προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα πληρώνουν το ενοίκιο. Επίσης καλύπτει προϋπολογισμούς ασφάλισης και μάρκετινγκ.

Το συγκεκριμένο marketplace καλύπτει αυτή τη στιγμή 20 πόλεις στην Αμερική. Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο, Βοστώνη, Λος Άντζελες, Όστιν, Μαϊάμι, Χιούστον, Σακραμέντο, Ατλάντα και Μόντρεαλ.

Έχει ήδη ολοκληρώσει έναν γύρο χρηματοδότησης 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον οποίο συμμετείχαν οι ιδρυτές της HotelTonight, της Airbnb και της Booking.com.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Airbnb εξαγόρασε την Urbandoor, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο και της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend