• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η νέα καμπάνια της Marketing Greece για τη δική μας Ελλάδα

καμπάνια Marketing Greece

Μια νέα καμπάνια με τη συμμετοχή του κοινού έχει ξεκινήσει η Marketing Greece. Πρόκειται για την #ShareYourGreece που σκοπό έχει την ανάδειξη της δικής μας Ελλάδας.

Μέσα από τη νέα αυτή καμπάνια, η Marketing Greece προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της στιγμές που μπορούν να απογειώσουν το ταξίδι στην Ελλάδα. Μπορούν να αποκαλύψουν εμπειρίες μοναδικές, πρωτόγνωρες και λιγότερο γνωστές. Εμπειρίες που αποκαλύπτουν την ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου, όπως μόνο ο ντόπιος γνωρίζει. Εμπειρίες που τελικά αναδεικνύουν το χαρακτήρα και την ταυτότητά του.

«Πιστεύουμε απόλυτα ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της Ελλάδας. Σε αυτή τη βάση χτίστηκε και η νέα μας καμπάνια. Είναι πολλές οι φορές που συζητώντας με φίλους και γνωστούς «δανείζουμε» τη γνώση μας για έναν προορισμό αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά, όπως η ταβέρνα που αγναντεύεις τη θάλασσα και απολαμβάνεις αυθεντικές γεύσεις ή ο μικρός κολπίσκος ή ακόμα και ένα σημείο από όπου μπορείς να απολαύσεις φαντασμαγορικά ηλιοβασιλέματα. Η Ελλάδα κρύβει άπειρες εκπλήξεις. Και το ζητούμενό μας είναι να τις μοιραστούμε με το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, προκαλώντας εκ νέου το ενδιαφέρον του» δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.

Η καμπάνια της Marketing Greece

Με όχημα τα δυο hashtags #ShareYourGreece και #weareALLmarketingGreece η καμπάνια θα θέτει ανά 15 ημέρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μια συγκεκριμένη θεματική βάσει της οποίας το κοινό καλείται να μοιραστεί τη δική του Ελλάδα.

Το κοινό θα ενημερώνεται για τις θεματικές και θα μοιράζεται τα tips του αλλά και φωτογραφικό υλικό:

  • Στο campaign page, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα
  • Στη Facebook page της Marketing Greece, όπου θα έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις εμπειρίες του στα comments
  • Στο Instagram, όπου θα μπορεί να «ντύσει» τη δική του Ελλάδα και με φωτογραφικό υλικό, κάνοντας χρήση των #ShareYourGreece και #weareALLmarketingGreece.

Η πρώτη θεματική (vol.1) είναι οι παραλίες. Κρυφοί κολπίσκοι, απομονωμένες αμμουδιές, δύσβατες παραλίες που αξίζουν την επίσκεψη μας. Ποιο είναι το δικό σου tip; Περιμένουμε το comment σου στη Facebook page μας ή ανέβασε post στο Instagram με τα hashtags #ShareYourGreece #weareALLmarketingGreece ή μπες στο campaign page και συμπλήρωσε τη φόρμα!

H πληροφορία που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί στις δράσεις της Marketing Greece για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας θα υλοποιηθούν και digital activations αποτυπώνοντας τα highlights.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend