• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ο Χάρης Θεοχάρης νέος υπουργός Τουρισμού

Ο Χάρης Θεοχάρης ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει νέος Υπουργός Τουρισμού. Υφυπουργός αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ Μάνος Κόνσολας. Η ορκωμοσία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.

Μετά την ανάληψη του χαρτοφυλακίου και την επιλογή των βασικών στελεχών του Υπουργείου (γενικός γραμματέας Υπουργείου, πρόεδρος ΕΟΤ, κ.λπ.), αναμένουμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του προγράμματός του για τον τουρισμό γενικά αλλά και για τη βραχυχρόνια μίσθωση ειδικά. Και επειδή η βραχυχρόνια μίσθωση είναι ένα θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων και άλλων υπουργείων, το BnB News θα παρακολουθεί στενά τις κινήσεις όλων των αρμόδιων φορέων προκειμένου -όπως πάντα- να σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα.

Ποιος είναι ο Χάρης Θεοχάρης

Ο Θεοχάρης (Χάρης) Θεοχάρης (6 Αυγούστου 1970, Αθήνα) είναι Έλληνας πολιτικός και πρώην βουλευτής του Ποταμιού.

Έχει σπουδάσει μηχανικός λογισμικού στο Imperial College του Λονδίνου. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up).

Το 2011 έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Στις 19 Απριλίου 2016, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ενώ στις 7 Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Ευθύνη. Στο νέο κόμμα συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος. Στις 19 Οκτωβρίου 2016 διεγράφη από τη Δημοκρατική Ευθύνη.

Παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής τα επόμενα δύο χρόνια. Στις 18 Δεκεμβρίου 2018 εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend