• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ευτράπελα και στη μακροχρόνια… Απίστευτη καταχώρηση στο Λονδίνο!

ευτράπελα μακροχρόνια

Κι αν νομίζετε ότι τα… ευτράπελα συμβαίνουν μόνο στη βραχυχρόνια μίσθωση, κάνετε λάθος. Συμβαίνουν και στη μακροχρόνια.

Δεν είναι μυστικό ότι το Λονδίνο είναι μια ακριβή πόλη για να νοικιάσει κάποιος σπίτι. Έτσι συχνά οι ενοικιαστές συμβιβάζονται με λιγότερα από ό,τι θα ήθελαν.

Μια καταχώριση στο βρετανικό site SpareRoom, ένας χώρος περιγράφεται ως “cosy, bright double room“. Είναι κοντά στην οδό Liverpool, ένας συγκοινωνιακός κόμβος για εύκολη πρόσβαση στο City.

Αν και το ενοίκιο -572 λίρες το μήνα- είναι αρκετά αποδεκτό για το κεντρικό Λονδίνο, προσέξτε καλύτερα τις φωτογραφίες…

ευτράπελα μακροχρόνια
Μικρό δωμάτιο στο κέντρο του Λονδίνου νοικιάζεται μέσω του SpareRoom

Βλέπετε πουθενά πόρτα;

Όχι; Ούτε κι εμείς.

Οι φωτογραφίες της καταχώρισης δείχνουν ένα κρεβάτι, γραφείο με καρέκλα, μια μικρή συρταριέρα, ένα παράθυρο, ένα καλοριφέρ και μια ντουλάπα. Αλλά πουθενά πόρτα!

Όπως έγραψε η συντάκτρια του LadBible: «Για να μπεις ή να βγεις από αυτό το δωμάτιο, πρέπει μάλλον να μπεις στη Νάρνια ή να πηδήξεις από το παράθυρο».

Η καταχώρηση προσέλκυσε την προσοχή πολλών, όταν αναρτήθηκε στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα. «Παρακαλώ παρατηρείστε αυτές τις φωτογραφίες και πείτε μου ότι το παράθυρο – Ή Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ- δεν είναι ο μοναδικός τρόπος εισόδου ή εξόδου», έλεγε το αρχικό tweet.

Η υπόθεση -φυσικά- έγινε viral.

ευτράπελα μακροχρόνια
Μήπως μπαίνεις από το παράθυρο;

Ένας χρήστης του twitter αναρωτήθηκε αν πρόκειται για escape room. Λογική ερώτηση. «Νομίζω ότι πρόκειται για το αντίθετο», απάντησε κάποιος.

Κάποιοι σημείωσαν ότι μπορεί να υπάρχει μια καταπακτή στο ταβάνι από την οποία μπορεί κάποιος να κατεβαίνει στο δωμάτιο.

Τελικά, ένας χρήστης του Twitter μάλλον έλυσε τον γρίφο. Η ντουλάπα έχει ρόδες. Προφανώς πρέπει να την μετακινήσεις για να αποκαλυφθεί η πόρτα.

Ο Matt Hutchinson, διευθυντής του SpareRoom, δήλωσε στο Insider: «Πρόκειται για ένα πολύ μικρό χώρο. Μόλις το εντοπίσαμε, το αφαιρέσαμε από την πλατφόρμα». Και πρόσθεσε: Μας πήρε κάποιο διάστημα μέχρι να καταλάβουμε αν πραγματικά υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος στο δωμάτιο»…

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend