• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

«Επίθεση» της Marriott στην Airbnb

Marriott Homes & Villas

Ένα νέο προϊόν ενοικίασης πολυτελών σπιτιών σε 100 προορισμούς στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική ανακοίνωσε ότι λανσάρει η Marriott International, κάνοντας ουσιαστικά «επίθεση» στην Airbnb.

Το Homes & Villas by Marriott International θα προσφέρει 2.000 premium και πολυτελή σπίτια, με δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων για τα μέλη του προγράμματος Marriott Bonvoy.

Η υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά πριν ένα χρόνο και πλέον διευρύνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Από τους επισκέπτες που έκαναν κράτηση σε σπίτι, το 90% ήταν μέλη του Marriott Bonvoy.

Κατά τη δοκιμαστική λειτουργία της υπηρεσίας, η μέση διαμονή ήταν τριπλάσια από αυτήν στα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Πάνω από τα τρία τέταρτα ταξίδευαν για αναψυχή με οικογένεια και φίλους.

Πλέον η αλυσίδα προσθέτει σχεδόν 40 νέους προορισμούς στο πρόγραμμα Marriott Bonvoy. Προστίθενται προορισμοί όπως το Σορέντο, η Ακτή Αμάλφι, η λίμνη Tahoe στην Καλιφόρνια και το St. Barts στην Καραϊβική.

Η Homes & Villas από την Marriott International ξεκινά συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Οι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων που επιλέχθηκαν είναι μεταξύ άλλων TurnKey Vacation Rentals, LaCure, το Loyd & Townsend Rose, Veeve, London Residents Club, καθώς και τις εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων όπως Mainsail Lodging και Reserva Conchal.

Τα επιλεγμένα σπίτια θα προσφέρονται με εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, υψηλό επίπεδο καθαριότητας, Wi-Fi, κλινοσκεπάσματα καθώς και φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις.

Σταδιακά η Marriott προτίθεται να διευρύνει την προσφορά σπιτιών σε περισσότερους προορισμούς καθώς και να αυξήσει τον αριθμό τους.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend