• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Αυξάνει το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα η Solmar Villas

Solmar Villas Ελλάδα

Μεγάλη ζήτηση για ενοικίαση βιλών στην Ελλάδα καταγράφει η βρετανική Solmar Villas, η οποία φροντίζει να αυξήσει και την προσφορά επιλογών στους πελάτες της. Έτσι, προχώρησε σε διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα, προσθέτοντας 18 βίλες στη Χαλκιδική και την Πιερία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βιλών που έχει στη χώρα μας στις 530.

Η Julie Blake, διευθύνουσα σύμβουλος της Solmar Villas, που δραστηριοποιείται στο Ην. Βασίλειο, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας με τους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες να υποστηρίζουν ότι είναι όλο και πιο δημοφιλείς στους πελάτες τους».

«Με εύκολες αεροπορικές συνδέσεις από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύουμε ότι οι περιοχές αυτές θα είναι περιζήτητες στους επισκέπτες που αναζητούν κάτι νέο για να εξερευνήσουν. Ίσως εκείνοι που γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα, αλλά θέλουν να γνωρίσουν κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε η κα. Blake.

Σύμφωνα με την ίδια, καταγράφεται τεράστια αύξηση της ζήτησης για τις βίλες της Solmar Villas, με πάνω από 1.000 νέους πράκτορες να έχουν εγγραφεί στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ τα έσοδα από τις εμπορικές πωλήσεις τον Ιανουάριο διπλασιάστηκαν, σε σχέση με πέρυσι.

Η Solmar Villas, η οποία διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο βιλών που είχε ποτέ, διαθέτει επίσης βίλες προς ενοικίαση στην Κέρκυρα, την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Κω, τη Λευκάδα και τη Ρόδο.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το κλείσιμο της περσινής χρονιάς, η Solmar Villas είχε ανακοινώσει ότι προσθέτει και την Πελοπόννησο στον κατάλογο των προορισμών της για το 2024, με την ένταξη 12 βιλών στο χαρτοφυλάκιό της. Αρχικά, η Solmar θα προσφέρει βίλες προς ενοικίαση στις περιοχές της Καρδαμύλης, της Μεθώνης και της Στούπας, ενώ περισσότερες επιλογές θα προστεθούν στους καταλόγους της στη συνέχεια. Η Πελοπόννησος έρχεται να προστεθεί στο Ιόνιο, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω.

Ποια είναι η Solmar Villas

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Solmar Villas εξαγοράστηκε από τη μητρική εταιρεία Der Touristik UK της Kuoni, ενώ το περασμένο φθινόπωρο απέκτησε περισσότερα από 450 ακίνητα από την James Villas μετά το κλείσιμο του brand από την Awaze.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend