• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

H TUI ενθαρρύνει την εξ αποστάσεως εργασία στους υπαλλήλους της

TUI εξ αποστάσεως

Οι υπάλληλοι της TUI μπορούν να περνούν έως και 30 εργάσιμες ημέρες το χρόνο εργαζόμενοι εξ αποστάσεως οπουδήποτε στον κόσμο.

Ένα χρόνο μετά την εισαγωγή του παγκόσμιου προγράμματος TUI Workwide, σχεδόν 800 υπάλληλοι από 34 χώρες έχουν εργαστεί εξ αποστάσεως σε 82 χώρες σε όλο τον κόσμο για συνολικά 10.000 ημέρες. Η παραμονή εργασίας στο εξωτερικό διαρκεί κατά μέσο όρο 8,5 ημέρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μια παράταση οικογενειακών διακοπών, είτε για μια επίσκεψη στην οικογένεια ή φίλους στην άλλη άκρη του κόσμου ή απλώς για διαμονή σε ένα μέρος όπου κάποιος πάντα ήθελε να εργαστεί.

Οι εργαζόμενοι της TUI από τη Γερμανία είναι ιδιαίτερα ενεργοί χρήστες του TUI Workwide. Ακολουθούν οι εργαζόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία.

Η Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των χωρών από τις οποίες θέλουν εργάζονται οι υπάλληλοι της TUI. Δημοφιλείς χώρες είναι επίσης η Ελλάδα, η Ιταλία και η Γαλλία.

Ελκυστικές χώρες εκτός Ευρώπης για εξ αποστάσεως εργασία είναι το Περού, το Κουρασάο και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι διεθνείς ευκαιρίες εργασίας προσφέρονται από την TUI στους υπαλλήλους της στη χώρα καταγωγής τους. Έτσι ακόμη και στο Ανόβερο, τη Στοκχόλμη ή το Λονδίνο, πολλοί εργαζόμενοι μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους αν θα εργάζονται από το σπίτι ή στο γραφείο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend