• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Quendoo, ο συνεργάτης σας στον χώρο της φιλοξενίας

Η Quendoo μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά με τα πρώτα της εργαλεία. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα καταλύματά σας. Είτε έχετε μία παραθαλάσσια βίλα είτε ένα διαμέρισμα στο κέντρο μιας πόλης, η Quendoo σας προσφέρει εύχρηστο λογισμικό με χαμηλό κόστος για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα κέρδη σας. Αυτήν τη στιγμή προσφέρει 4 εργαλεία που απευθύνονται τόσο σε ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης όσο και σε διαχειριστές τέτοιων καταλυμάτων. Ακολουθεί μία σύντομη παρουσίαση αυτών των εργαλείων.

Μηχανή κρατήσεων:

Εμφανίστε τη διαθεσιμότητα του καταλύματός σας σε πραγματικό χρόνο και δεχτείτε άμεσα κρατήσεις και πληρωμές μέσω διαδικτύου, αποφεύγοντας έτσι την προμήθεια σε πλατφόρμες και τουριστικά γραφεία. Πληρωθείτε αμέσως μετά την κράτηση και όχι μετά από εβδομάδες ή και μήνες.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση είτε ως κουμπί «BOOK NOW», «ΚΡΑΤΗΣΗ» είτε ως widget που θα εμφανίζει ένα πλαίσιο επιλογής ημερομηνιών για τον πελάτη να επιλέξει. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες από μία μηχανές κρατήσεων και να τις ενσωματώσετε στη δική σας ιστοσελίδα, σε άλλες σελίδες, στο Google Business, Facebook κ.ά.

Υπάρχει διαθέσιμο και αυτόνομο σύστημα πληρωμών που μπορεί να δεχτεί πληρωμές από πιστωτικές κάρτες ακόμη και εάν το κατάλυμα δεν είναι επαγγελματικό.

Κατασκευαστής ιστοσελίδας:

Αναβαθμίστε το μάρκετινγκ του καταλύματός σας με έναν ιστότοπο της Quendoo που είναι εξαιρετικά προσιτός και προσαρμόσιμος είτε πρόκειται για βίλα είτε για διαμέρισμα. Εξοικονομήστε την προμήθεια της πλατφόρμας παρουσιάζοντας μια επαγγελματική εικόνα με πλήρη αναζήτηση, διαθεσιμότητα και δυνατότητα άμεσης πληρωμής μέσω διαδικτύου. Προσφέρετε στους πελάτες σας εκπτωτικά κουπόνια και διαφημίστε ειδικές προσφορές. Προσαρμόστε το συνδυασμό χρωμάτων και ενσωματώστε το λογότυπό σας. Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Διαχειριστής καναλιών:

Αποτελεί βασικό εργαλείο για κάθε κατάλυμα που δέχεται κρατήσεις από διαφορετικά κανάλια. Ενσωματώνει όλα τα κανάλια που θα επιλέξετε, όπως booking.com και Airbnb, σε ένα πίνακα ελέγχου. Ξεχάστε τις διπλοκρατήσεις και την είσοδο στο κάθε κανάλι ξεχωριστά. Δε χρειάζεται να ενημερώνετε χειροκίνητα τον κάθε λογαριασμό μόνοι σας. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της Quendoo και να αφήσετε το λογισμικό μας να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Ψηφιακός οδηγός καταλύματος:

Ο κωδικός QR που βρίσκεται στην εικόνα λειτουργεί και μπορεί να σαρωθεί

Κουραστήκατε να απαντάτε στις ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά που έχετε νέους επισκέπτες; Απαλλαγείτε από αυτήν την κουραστική και αναποτελεσματική πρακτική με τον ψηφιακό οδηγό καταλύματος. Δημιουργήστε έναν απεριόριστο αριθμό ενημερωτικών κατηγοριών, όπως ώρες άφιξης και αναχώρησης, κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi, λεπτομέρειες εγκαταστάσεων, κ.λπ. Εκτυπώστε έναν κωδικό QR και τοποθετήστε τον στο χώρο του δωματίου ή του καταλύματος έτσι ώστε να το σαρώνουν οι επισκέπτες και να βλέπουν τον οδηγό ψηφιακά. Ο οδηγός καταλύματος είναι πλήρως προσαρμόσιμος. Μπορείτε να συνδυάσετε το λογότυπο του καταλύματος με τα χρώματα του οδηγού και τις εικόνες που θα ανεβάσετε. Έτσι θα παρέχετε μια σύγχρονη και επαγγελματική υπηρεσία πληροφοριών για τους επισκέπτες σας.

Όλα τα εργαλεία είναι εύκολα στη χρήση, σύγχρονα και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουμε ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει κατασκευαστή ιστοσελίδας, μηχανή κρατήσεων και διαχειριστή καναλιών. Το κόστος είναι 100 ευρώ ανά έτος και 2% από την κάθε επιτυχημένη κράτηση που ολοκληρώνεται μέσα από τη μηχανή κρατήσεων. Ο ψηφιακός οδηγός καταλύματος κοστίζει 100 ευρώ ανά έτος. Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
office@quendoo.com
+30-2551-888051

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend