• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Simon Lehmann: Ο παγκόσμιος guru της βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο 4ο BnB Greece Conference

Simon Lehmann

Το 4ο BnB Greece Conference έχει τη χαρά να παρουσιάσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον παγκόσμιο guru των short-term rentals, Simon Lehmann.

Ο Simon είναι ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον κόσμο σε θέματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Περιζήτητος ομιλητής, πανελίστας και συντονιστής, ο Simon λατρεύει να αναλύει θέματα υψηλού επιπέδου αλλά και τεχνικά. Από τις μελλοντικές τάσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης έως τις ιδιαιτερότητες της διαδικτυακής διανομής στα 5 κορυφαία OTA.

Τι θα ακούσετε από τον Simon Lehmann

Simon LehmannΟ Simon Lehmann επέλεξε το BnB Greece Conference για να απευθυνθεί στην ελληνική αγορά.

Το μηνύματα που φέρνει είναι ενθαρρυντικά.

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια πανδημίας, η ταξιδιωτική βιομηχανία εξακολουθεί να αναμένει την πλήρη ανάκαμψη. Υπάρχει όμως μια λάμψη φωτός σε έναν συγκεκριμένο κλάδο: τη βιομηχανία βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Πράγματι, τα ιδιωτικά καταλύματα απολαμβάνουν μεγάλη δυναμική από την έναρξη της πανδημίας. Πολλοί προορισμοί και επιχειρήσεις έχουν πλέον ανακάμψει πλήρως και προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αναγνωρισιμότητα της κατηγορίας απλώς διπλασιάστηκε. Τα πρώτα δεδομένα δείχνουν πόσο μπορεί το προϊόν βραχυχρόνιας μίσθωσης να μετατρέψει όσους κάνουν κράτηση για πρώτη φορά, σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

Από έξω, όλα φαίνονται υπέροχα για τις επιχειρήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αλλά τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνουν επίσης φως στην αυξανόμενη ανάγκη για επαγγελματισμό στον κλάδο. Η δημιουργία και η τήρηση προτύπων, λειτουργικών ή οικονομικών σε έναν τόσο κατακερματισμένο χώρο ήταν πάντα μια πρόκληση. Και όσοι κάνουν το παραπάνω βήμα να δώσουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά στις επιχειρήσεις τους, είναι πιο πιθανό να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της ανάκαμψης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κεντρικής ομιλίας, ο Simon Lehmann θα ασχοληθεί με τις τρέχουσες μακροοικονομικές τάσεις στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και θα εξετάσει τι απαιτείται για να είναι πιο επιτυχημένες οι επιχειρήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης στο μέλλον.

Ποιος είναι ο Simon Lehmann

Ο Simon Lehmann ηγείται της AJL Atelier, μιας εξειδικευμένης εταιρείας vacation rentals και παροχής συμβουλών επιχειρήσεων. Παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλές εταιρείες ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ως εκτελεστικός πρόεδρος.

Προηγουμένως, ο Simon ήταν ο συνιδρυτής και πρόεδρος της Vacasa Europe, πρώην πρόεδρος της PhocusWright και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της HomeAway, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Είναι επίσης ένας καταξιωμένος διαχειριστής. Έχει ηγηθεί της Interhome ως Διευθύνων Σύμβουλος, της Hotelplan Group ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και της Swissport ως EVP.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο 4ο BnB Greece Conference. Στην πιο κρίσιμη καμπή της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

4ο BnB Greece Conference: Enter the future

Αποκτήστε σήμερα το εισιτήριό σας

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend