• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
BNB FACES, ΝΕΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ο Γιώργος Ιντζιάδης παρουσιάζει το 4ο BnB Greece Conference

Γιώργος Ιντζιάδης

Ο Γιώργος Ιντζιάδης παρουσιάζει το 4ο BnB Greece Conference. Δεν έχει ανάγκη ιδιαίτερων συστάσεων όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά πρόσωπα της κοινότητας των Vacation Rentals στην Ελλάδα.

Οι συμβουλές και οι κατευθύνσεις του βοηθούν καθημερινά hosts να αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις στην καθημερινότητα της διαχείρισης της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ο ρόλος του ως κεντρικός παρουσιαστής

Ο Γιώργος Ιντζιάδης με την εμπειρία και τη γνώση του, θα δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στο 4ο BnB Greece Conference. Γνωστός επίσης για το οξυδερκές χιούμορ του, θα δημιουργήσει μια οικεία ατμόσφαιρα σε καλεσμένους και κοινό.

Αποστολή του είναι να παρουσιάζει τους ομιλητές και moderators στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου. Ουσιαστική του αποστολή θα είναι η εισαγωγή των συνέδρων στις ενοτήτες του συνεδρίου.

Ο Γιώργος Ιντζιάδης θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των ομιλητών και των επαγγελματιών της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Το BnB Greece Conference αποτελεί την ετήσια συνάντηση της αγοράς και η παρουσία του Γιώργου Ιντζιάδη αποδεικνύει ότι το συνέδριο ανήκει στους επαγγελματίες της αγοράς.

Κλείστε τώρα τη θέση σας και δώστε το ραντεβού σας με την κοινότητα
της βραχυχρόνιας μίσθωσης στις 12 Απριλίου!

Μη χάσετε την ευκαιρία να αντλήσετε όλες τις πληροφορίες, δεδομένα και γνώσεις που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της εποχής. Μη χάσετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και να αλληλεπιδράσετε με τους πιο δραστήριους επαγγελματίες της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αποκτήστε σήμερα το εισιτήριο σας

Για το ετήσιο συνέδριο της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend