• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Εκλογές STAMA | Άνοιξε η κατάθεση των υποφηφιοτήτων

εκλογές

Οι εκλογές του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) έχουν ορισθεί για τις 11 Απριλίου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε συνδυασμό με την ετήσια γενική συνέλευση του συνδέσμου.

Οι εκλογές σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον σύνδεσμο των επαγγελματιών της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων. Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος θα έχει εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει διετή θητεία και θα εκλεγεί από τη γενική συνέλευση.

Έως 13 Μαρτίου οι υποψηφιότητες

Δικαίωμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων μέχρι τις 13 Μαρτίου έχουν όλοι οι επαγγελματίες των Short-Term Rentals που έχουν προχωρήσει σε εξόφληση της εγγραφής τους έως αυτή την ημερομηνία.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα ΕΔΩ

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι έχουν εξοφλήσει την εγγραφή τους έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης στις 11 Απριλίου.

Ποιοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη γενική συνέλευση

Η γενική συνέλευση του STAMA θα είναι μια ανοιχτή συνέλευση. Μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις δράσεις και τους σκοπούς του Συνδέσμου.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ παρακάτω. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο ηλεκτρονικά στο e-mail: info@stamagreece.gr ή να επισκεφθούν τη σελίδα του STAMA στο www.stamagreece.gr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend