• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

4ο BnB Greece Conference – Όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε – 12 Απριλίου 2022

Το 4ο BnB Greece Conference, η ετήσια συνάντηση της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, έρχεται στις 12 Απριλίου 2022.

Μέσα σε ένα περιβάλλον με πολλαπλές προκλήσεις, το 4ο BnB Greece Conference, θα αποτελέσει για άλλη μια φορά την πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και το σημείο συνάντησης με τους βασικούς παίκτες της αγοράς.

Με κεντρικό σύνθημα «Enter the future», Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναλύσουν τα σημεία των καιρών, μιλώντας με συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα. Θα καταγράψουν τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς σε ό,τι αφορά τις ταξιδιωτικές αλλαγές, το real estate αλλά και για θέματα νομοθεσίας, φορολογίας, ασφάλειας και τεχνολογίας.

Οι ενότητες του συνεδρίου

«Δεδομένα: Το εργαλείο για την ανάπτυξη»

H AirDNA και η Holidu θα αναλύσουν τα στατιστικά δεδομένα της χρονιάς που πέρασε αλλά και της χρονιάς που έρχεται.

Εκπρόσωποι Συλλόγων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες θα παρουσιάσουν τις αγορές τους. Και θα συζητήσουν με τη γενική γραμματέα της European Holiday Home Association για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Προκλήσεις που αφορούν τόσο την κάθε χώρα ξεχωριστά όσο και την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν σύνολο.

Εκπρόσωποι της ΑΑΔΕ θα εξηγήσουν τις φορολογικές υποχρεώσεις όσων δραστηριοποιούνται στη βραχυχρόνια μίσθωση. Επιπλέον, θα απαντήσουν στις απορίες των συνέδρων. (Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν στον σύνδεσμο μετά την αγορά εισιτηρίου).

«Η Νέα Εποχή του Ταξιδιού»

Μέλη του Παρατηρητηρίου Τουρισμού, εκπρόσωποι του Παρατηρητηρίου Ψηφιακών Νομάδων, εκπρόσωποι Περιφερειών, διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και βιλών, θα παρουσιάσουν τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών και πώς μπορούν να τις καλύψουν τα καταλύματα.

Η ασφάλεια και η υγιεινή αποτελούν πλέον ύψιστο ζητούμενο του ταξιδιώτη και συγκριτικό πλεονέκτημα για το κατάλυμα. Λύσεις, προτάσεις και συμβουλές από τους καλύτερους της αγοράς.

«Η Τεχνολογία είναι το Μέλλον»

Όλα τα σύγχρονα εργαλεία που χρειάζεται ένας διαχειριστής καταλύματος για να αναπτύξει την επιχείρησή του: πλατφόρμες, websites, PMS, channel managers.

«Χτίζοντας την ανάπτυξη»

Τα καταλύματα είναι ακίνητα. Και η αγορά real estate δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη συζήτηση που αφορά το μέλλον του κλάδου των short-term rentals & villas.

Φυσική παρουσία αλλά και online παρακολούθηση

Το 4ο BnB Greece Conference θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου δια ζώσης. Εκτός από την κεντρική αίθουσα της Ολομέλειας του Συνεδρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα εξειδικευμένα workshops που θα πραγματοποιηθούν σε παρακείμενη αίθουσα. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά όλους τους βασικούς παίκτες της αγοράς που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα για την ανάπτυξή της. Οι εκθέτες έχουν ετοιμάσει και ειδικές προσφορές για τους συνέδρους.

Ταυτόχρονα, για όσους δεν μπορούν να έρθουν, θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, με τη βοήθεια του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Όλοι οι συμμετέχοντες, είτε έχουν εισιτήριο φυσικής παρουσίας είτε διαδικτυακής παρακολούθησης, θα έχουν στη συνέχεια πρόσβαση σε όλα τα video της ολομέλειας και των workshops.

Εισιτήρια τόσο για τη δια ζώσης όσο και για τη διαδικτυακή παρακολούθηση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν στον σύνδεσμο

Όλες οι πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του BnB News.gr

Με τη συμμετοχή εμβληματικών εταιρειών της αγοράς

Το 4ο BnB Greece Conference, το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, συγκεντρώνει τις εμβληματικές εταιρείες της αγοράς. Ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι:

Grand Sponsor: BnB Store

Platinum Sponsor: Syncbnb/Hosthub, Holidu

Gold Sponsor: PennieRadefy, Sigma Security

Sponsors: Mint, Holidays ProtectionBnB Clean, Smartbnb, Bookiply

Υποστηρικτές: Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων STAMA, Σύλλογος Οικονομίας Διαμοιρασμού ΣΟΔΙΑ, Παρατηρητήριο Ψηφιακών Νομάδων DNO, Παρατηρητήριο Τουρισμού, Ιδιοκτήτες Ακινήτων Ελλάδος Facebook page

Στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ)

Αποκτήστε το εισιτήριο σας

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend