• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Vitur Summit 2021: Οι προκλήσεις της νέας εποχής

Η Vitur Summit 2021 άνοιξε τις πόρτες της στη Μάλαγα της Ισπανίας σε μια συνάντηση της ευρωπαϊκής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Καταγράφοντας την ουσιαστική επανεκκίνηση της αγοράς μετά την πανδημία, η Vitur Summit επιχειρεί να απαντήσει στα ερωτήματα της νέας εποχής. Κοινή διαπίστωση, οι υψηλές απαιτήσεις που έχουν πλέον οι επισκέπτες από τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Και σε αυτές τις απαιτήσεις οι property managers πρέπει να απαντήσουν με επαγγελματισμό.

Vitur Summit 2021O Simon Lehman, πρωτοπόρος στην αγορά των short-term και vacation rentals, αναφέρθηκε στην μεγάλη ανάπτυξη που έχει σημειωθεί στην αγορά. Τόνισε ότι πλέον 3 στους 5 ευρωπαίους έχουν μείνει σε κατάλυμα STR και η αγορά έχει ακόμα πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Vitur Summit 2021Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της European Holiday Home Association, Carlos Villaro Lassen, είπε για την αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης μετά την πανδημία: Νικήσαμε τον πόλεμο!

Vitur Summit 2021Ο Carlos Pérez-Lanzac de Lorca, Πρόεδρος της VR Andalusian Association, AVVA και δημιουργός της Vitur Summit, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της φετινής διοργάνωσης.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend