• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Δύο ελληνικοί προορισμοί στις wish lists των Αμερικανών

wish lists Αμερικανών

Οι wish lists των Αμερικανών τουριστών για ταξίδια τα φετινά Χριστούγεννα αρχίζουν να διαμορφώνονται εκ νέου, μετά τη σταδιακή χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών. Με βάση τα στοιχεία που διαθέτει η Airbnb, οι χειμερινοί προορισμοί -όπως είναι φυσικό- είναι οι πιο δημοφιλείς. Οι εξοχικές κατοικίες σε ηπειρωτικά σημεία, αυτά που οι Αμερικανοί ονομάζουν cabins, κυριαρχούν στις επιθυμίες τους για φέτος. Και αυτές βρίσκονται κυρίως σε μέρη εντός των ΗΠΑ.

Πολλοί επίσης αναζητούν αποδράσεις σε περιοχές που πραγματοποιούνται φαντασμαγορικές εορταστικές εκδηλώσεις. Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Κάνσας, Σιάτλ και Λος Άντζελες φιγουράρουν στις wish lists των Αμερικανών για φέτος.

Παράλληλα, καθώς τα διεθνή ταξίδια αρχίζουν σταδιακά να ανακάμπτουν, οι wish lists γεμίζουν και με ευρωπαϊκούς προορισμούς. Οι πιο δημοφιλείς τύποι διαμονής μεταξύ των αναζητήσεων των Αμερικανών επισκεπτών περιλαμβάνουν παραδοσιακά ιταλικά πέτρινα σπίτια, κυκλαδίτικα σπίτια στα ελληνικά νησιά, γραφικές αγγλικές καλύβες, ακόμη και ιγκλού.

Τρία ελληνικά σπίτια βρίσκονται μέσα στη δεκάδα. Τα δύο από αυτά βρίσκονται στη Μήλο και ένα στην Κύθνο. Το Luxury Seafront Apartment στα Λουτρά της Κύθνου βρίσκεται στη θέση 8 της λίστας. Το Aigeis-milos Suites, στη θέση 5 και το Aqua House 2, επίσης στη Μήλο, στη θέση 2.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend