• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Συνέδριο για τους Ψηφιακούς Νομάδες: Έκπτωση για τους αναγνώστες μας

Νομάδες

Το συνέδριο για τους Ψηφιακούς Νομάδες, Digital Nomades & Remote Workers από το Digital Nomads Observatory (DNO) πλησιάζει. Στις 8 & 9 Νοεμβρίου οι σύνεδροι που θα το παρακολουθήσουν θα ενημερωθούν για το “κοινωνικό φαινόμενο” που έχουν δημιουργήσει οι Ψηφιακοί Νομάδες και οι άνθρωποι της απομακρυσμένης εργασίας. Ουσιαστικοί και ποιοτικοί ομιλητές και ισχυροί υποστηρικτές συγκεντρώνονται γύρω από την εκδήλωση. Το συνέδριο έχει Media Partner το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος τους Παρατηρητηρίου Ψηφιακών Νομάδων κ. Ραφαήλ Κουδούνης αναφέρει:

” Οι Digital Nomads και οι Remote Workers σύντομα θα αποτελούν περίπου το 10% του πληθυσμού του πλανήτη μας.

1 στους 3 εργαζόμενους θα έχει ζήσει/θα ζει την ζωή αυτή. Θα είναι δίπλα μας, στην πόλη μας, θα είναι ο φίλος μας, το παιδί μας. Μια τεράστια αγορά τόσο πολυσύνθετη, τόσο εντυπωσιακή!

Στο ταξίδι μας αυτό, της μελέτης και της προώθησης αυτού του τρόπου ζωής γίνετε συνοδοιπόροι μας με τη συμμετοχή σας στο 1ο Digital Mobilities Conference”

To BnB News είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου για τους Ψηφιακούς Νομάδες

Το BnB News “αγκάλιασε” από την πρώτη στιγμή το κάλεσμα του Παρατηρητηρίου Ψηφιακών Νομάδων και έγινε χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου. Επίσης έχουμε προχωρήσει σε εκτενές αφιέρωμα σχετικά με τους Ψηφιακούς Νομάδες. Το θέμα με τους Ψηφιακούς Νομάδες παρουσιάστηκε και στο 3o BnB Greece Conference. Έτσι εξασφαλίσαμε για όλους τους αναγνώστες μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, ειδική έκπτωση συμμετοχής 15%. Εξασφαλίστε σήμερα τη θέση σας και μάθετε τα πάντα για τους Ψηφιακούς Νομάδες και την απομακρυσμένη εργασία.

Έκπτωση συμμετοχής15%Ειδικά για τους αναγνώστες του BnB News

Κάντε χρήση του κωδικού

bnb-dm21

Σχετικά με το συνέδριο για τους Ψηφιακούς Νομάδες – Digital Mobilities

Tο Digital Mobilities Conference θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία, για συνέδρους, ομιλητές και υποστηρικτές.

Θα είναι ένα συνέδριο γεμάτο έμπνευση, πρακτικές συμβουλές, διάδραση και networking, με υψηλού επιπέδου ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τους Ψηφιακούς Νομάδες και την απομακρυσμένη εργασία.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend