• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Είναι αυτή η καλύτερη κριτική Airbnb όλων των εποχών;

κριτική Airbnb

Ξεχάστε τι λέει το βιογραφικό σας για να ανοίξετε πόρτες, είτε στα προσωπικά σας, είτε στα επαγγελματικά. Σημασία έχει τι λέει και πώς το λέει ο τελευταίος σας οικοδεσπότης της Airbnb για εσάς…

Το θέμα αυτό αναδεικνύει ρεπορτάζ του euronews travel, που εντόπισε ένα ιδιαίτερο σχόλιο οικοδέσποινας της Airbnb για πελάτισσά της, που “απογείωσε” τη δημοφιλία της πελάτισσας.

“Μακάρι να ήταν κόρη μου!”

Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα ενός ατόμου, που διαμένει σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης: από τους τρόπους του έως τα πρότυπα υγιεινής του. Οι οικοδεσπότες έχουν ένα παράθυρο στη ζωή των καλεσμένων τους και από εκεί βλέπουν πράγματα που κανονικά δεν θα παρατηρούσαν σε έναν ξένο.

Και ιδού μια χαρακτηριστική περίπτωση που αναφέρεται στο δημοσίευμα:

Μια Αμερικάνα, η  Jo-Anna Daly, έλαβε πολύ θερμά σχόλια από την οικοδέσποινα της Airbnb σε κατάλυμα στον Βόρειο Πόλο, όπου πήγε για 36 ώρες. Η κριτική προκάλεσε μια διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τις κριτικές στην πλατφόρμα. Η Jo-Anna Daly μοιράστηκε στο Twitter το σχόλιο της οικοδέσποινας Κάθλιν Μπρέναν, που έλεγε (σε ελεύθερη απόδοση της κριτικής της):

“Τι να πω για την Jo-Anna Daly. Ήταν σαν να είναι άτομο της οικογένειάς μου. Μακάρι να ήταν κόρη μου!… Η μητέρα της πρέπει να είναι τόσο περήφανη!… Της είπα ότι θέλω μια πρόσκληση στο γάμο της σε περίπτωση που παντρευτεί. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας που να είναι αντάξιος γι’ αυτήν!”

“Έκανα ένα γρήγορο ταξίδι στο Φέρμπανκς στον Βόρειο Πόλο για να είμαι στο πνεύμα των Χριστουγέννων”, είπε η Τζο – Άννα στο Euronews Travel. “Έμεινα στο B&B της Κάθλιν και δεν ήξερα τι να περιμένω, καθώς δεν είχα μείνει ποτέ σε τέτοιο κατάλυμα με οικοδεσπότη. Αλλά ήταν υπέροχα, με ευχάριστες συζητήσεις, ενώ μαγείρεψε και ένα υπέροχο πρωινό”.

Οι δυο τους διαπίστωσαν επίσης ότι προέρχονται από ιρλανδικές οικογένειες στο Μπρονξ [στη Νέα Υόρκη], κάτι που ενίσχυσε τη ζεστή σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Η κριτική συγκίνησε μέχρι και τον Τσέσκι της Airbnb

Το κατάλυμα, μετά από τα σχόλια για την κριτική, αναθεωρήθηκε στη βαθμολογία της Airbnb. Ιδιαίτερα για τις δεξιότητες φιλοξενίας της Kathleen και τη ζεστή φιλοξενία.

Η περιγραφή του σπιτιού της, εξάλλου, τράβηξε τα βλέμματα των χρηστών του Twitter, με τους οποίους η Κάθλιν συζητά για τον κήπο της.

Ακόμη και ο Μπράιαν Τσέσκι, Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb, συγκινήθηκε από το πόσο γλυκά ήταν τα σχόλια της Κάθλιν. Και τα κοινοποίησε στη δική του ροή στο Twitter.

Το tweet της Jo-Anna Daly είχε σχεδόν μισό εκατομμύριο likes σε μόλις μία ημέρα.

Αυτό ώθησε και άλλους χρήστες να δημοσιεύσουν τις εξίσου γοητευτικές κριτικές τους από τους οικοδεσπότες της Airbnb. Σύμφωνα με αυτές, ορισμένοι οικοδεσπότες ζήτησαν να τους υιοθετήσουν!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend