• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Early bird προσφορά για το 1ο Digital Mobilities Conference: Nomads & Remote Workers

Το 1ο Digital Mobilities Conference: Nomads & Remote Workers έρχεται στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2021 από το Παρατηρητήριο Ψηφιακών Νομάδων (Digital Nomads Observatory – DNO), με σκοπό να μελετήσει αλλά και να προωθήσει αυτόν τον νέο τρόπο ζωής.

«Οι Digital Nomads και οι Remote Workers σύντομα θα αποτελούν περίπου το 10% του πληθυσμού του πλανήτη μας. Ένας στους τρεις εργαζόμενους θα έχει ζήσει / θα ζει τη ζωή αυτή. Θα είναι δίπλα μας, στην πόλη μας, θα είναι ο φίλος μας, το παιδί μας. Μια τεράστια αγορά τόσο πολυσύνθετη, τόσο εντυπωσιακή!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Ψηφιακών Νομάδων Ραφαήλ Κουδούνης.

Η θεματολογία του Digital Mobilities Conference

Το 1ο Digital Mobilities Conference: Nomads & Remote Workers μέσα από τη θεματολογία που θα καλύψει έχει ως στόχο να εντρυφήσει στις ανάγκες των ψηφιακών νομάδων και των εξ αποστάσεως εργαζομένων, έτσι ώστε να προετοιμάσει καλύτερα και να μεταφέρει γνώση σε όλους όσους θέλουν να προσελκύσουν αυτούς τους «επισκέπτες».

Στο συνέδριο επίσης θα αναδειχτεί το οικονομικό και κοινωνικό όφελος που προκύπτει από τη φιλοξενία ψηφιακών νομάδων και εξ αποστάσεως εργαζομένων για έναν προορισμό αλλά και για τη χώρα ολόκληρη.

Digital Mobilities Conference

Το 1ο Digital Mobilities Conference: Nomads & Remote Workers θα πραγματοποιηθεί online.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, επωφελούμενοι της early bird προσφοράς εισιτηρίων για online παρακολούθηση, με μόλις 30,00 ευρώ.

Το BnB News είναι χορηγός του συνεδρίου. Τη διοργάνωση του συνεδρίου αναλαμβάνει η ομάδα των The Savvy Reps.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο www.digitalmobilities.gr.

Τα hashtags του συνεδρίου είναι #DigitalMobilities #DigitalMobilitiesGR

*Σχετικά με το Παρατηρητήριο Ψηφιακών Νομάδων

Το Παρατηρητήριο του Κινήματος των Ψηφιακών Νομάδων, ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση των παρακάτω αρχών:

  • Προώθηση του τρόπου ζωής των ψηφιακών νομάδων (digital nomads) ως καινοτόμο και βιώσιμο, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες τις σύγχρονης παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας
  • Προώθηση Πολιτικών (policies) που να ανταποκρίνονται και να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ψηφιακών νομάδων
  • Μελέτη και ανάδειξη των αναγκών των ψηφιακών νομάδων
  • Μελέτη και ανάδειξη του οικονομικού και κοινωνικού οφέλους που προκύπτει από την φιλοξενία ψηφιακών νομάδων σε μια Πόλη/Χώρα
Previous ArticleNext Article

Send this to a friend