Ο ΠΑΣΥΔΑ – Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων όρισε ημερομηνία για εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της 16/10/2019, ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. καλεί όλα τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη θητεία.
Η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας θα γίνει στο χώρο σεμιναρίων του Συλλόγου στην οδό Παπαρρηγοπούλου 3 & Σταδίου 25, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 11.00 π.μ. και λήξης στις 17.00 μ.μ.
Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, στη διαδικασία της εκλογής μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα ταμειακά εντάξει μέλη. Όσοι δεν έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν επιτόπου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, βάσει του άρθρου 13 του καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 08 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο και ώρα.