• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 – Ώρα έναρξης 18:00 μμ – Διάρκεια 90′ 

Περιγραφή του σεμιναρίου

Το νέο Τέλος Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση που επιβλήθηκε στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από την αρχή του 2024 είναι σίγουρο ότι έχει μπερδέψει πολλούς Property Managers της αγοράς.

Πώς πρέπει να δηλωθεί ορθά; Πού πρέπει να δηλωθεί; Πώς πρέπει να αποδοθεί; Τι κινδύνους επιφέρει η λανθασμένη δήλωσή του; Πώς μπορεί να εμφανίζεται στην καταχώρηση στην πλατφόρμα της Airbnb;

Στο δωρεάν αυτό σεμινάριο που διοργανώνει ο Stama με την Krs, την υποστήριξη της Airbnb και τη φιλοξενία του στο BnBNews.gr, oι ειδικοί απαντούν στις απορίες και στις ερωτήσεις σας, τις οποίες και μπορείτε να στείλετε συμπληρώνοντας την φόρμα, κάτω από τη φόρμα της ΔΩΡΕΑΝ εγγραφής σας.

Εισηγητές

Η Χριστίνα Μπουγιούκου είναι Member of Board της Krs Financial. Ασχολείται με τον έλεγχο των εσωτερικών διαδικασιών, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της εταιρείας πάνω στη Βραχυχρόνια Μίσθωση και τη δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων.

Το Λογιστικό Γραφείο της Krs με ειδίκευση στη Βραχυχρόνια Μίσθωση, καλύπτει το σεμινάριο έχοντας ως στόχο να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με το Τέλος Κλιματικής Αλλαγής & Ανθεκτικότητας.

Ο Αναστάσης Δενέδιος είναι μέρος της ομάδας διαχείρισης (Market Management), της Airbnb για τους Επαγγελματίες Συνεργάτες/Οικοδεσπότες και υπεύθυνος για την Ελληνική Αγορά.

Έχοντας εμπειρία στην τουριστική αγορά σε διαφορετικούς οργανισμούς και πεδία προσπαθεί να βοηθήσει τους κύριους συνεργάτες να βελτιστοποιήσουν την εμπορική τους ανάπτυξη συνολικά στο οικοσύστημα της Airbnb.

Φόρμα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφής

    Στείλτε έως τις 15 Απριλίου εως 3 ερωτήματα σχετικά με το τέλος ανθεκτικότηταςς

      Send this to a friend