• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ

Πρόταση συνεργασίας με ασφαλή και γευστικά γεύματα

Σε αυτή την εποχή της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ο καθένας από εμάς, για να αποφασίσει να ταξιδέψει, πρέπει να αισθάνεται ασφαλής σε κάθε βήμα του. Εσείς από την πλευρά σας, ως hosts, κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να το διασφαλίσετε αυτό. Καθαρίζετε προσεκτικά το κατάλυμά σας, απολυμαίνετε τις επιφάνειες, παρέχετε επιπλέον καθαριστικά και προϊόντα ατομικής υγιεινής μέσα στο σπίτι. Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες διαμονής, ο επισκέπτης σας είναι ασφαλής!

Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες ανάγκες του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του; Για παράδειγμα, το φαγητό και το ποτό;

Βάσει νόμου, το κατάλυμα bnb δεν παρέχει υπηρεσίες πέραν της διαμονής. Όμως ο επισκέπτης σας θέλει να ξέρει ότι τον φροντίζετε. Μέχρι τώρα του προτείνατε τοπικά εστιατόρια και delicatessen. Του συστήνατε πού να ψωνίσει τα απαραίτητα για να μαγειρέψει μόνος του στο σπίτι χωρίς οικονομικό όφελος.

Πλέον μπορείτε να του κάνετε και μια πολύ σημαντική πρόταση. Ατομικά φρεσκομαγειρεμένα πρωινά και γεύματα, συσκευασμένα σε προστατευμένη ατμόσφαιρα, απόλυτα ασφαλή με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτή είναι η πρόταση συνεργασίας της Gourmet Cuisine.

 

Γευστικά και ασφαλή πρωινά και γεύματα με απλή προπαραγγελία

Η Gourmet Cuisine δημιουργεί, συσκευάζει και παραδίδει εξαιρετικές επιλογές γευμάτων αυθεντικής Μεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας. Με μια απλή προπαραγγελία, οι επισκέπτες σας μπορούν να παραλάβουν το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό και το γλυκό τους για μια ή ακόμα και για όλες τις ημέρες διαμονής τους. Μπορούν να καλούν στο 210-2201888.

Η Gourmet Cuisine εγγυάται την ασφάλεια σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας των γευμάτων έως και την παράδοσή τους. Επί της ουσίας δημιουργεί μια ασφαλή ροή για τα πρωινά και τα γεύματα των επισκεπτών σας, από την παραγωγή ως την κατανάλωσή τους, χωρίς καμία άλλη επαφή.

Δίνοντας βάση στη μεσογειακή διατροφή, η Gourmet Cuisine χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει υγιεινές και αυθεντικές επιλογές γεύματος. Προσφέρει παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, λύσεις πλήρους γεύματος: ορεκτικά, κύρια πιάτα, σάλτσες, συνοδευτικά, fingerfood, κ.λπ. και εναλλακτικές προτάσεις με superfood.

Έτσι οι επισκέπτες σας μπορούν ξένοιαστοι να απολαμβάνουν πιστοποιημένα ασφαλή και ταυτόχρονα γευστικά γεύματα της επιλογής τους από την Gourmet Cuisine, μια δραστηριότητα της PotPan SA.

Με την εγγύηση της PotPan

Ο κ. Ιωάννης Τουτζιαρίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PotPan και ο chef Παράσχος Αξιώτης

Η PotPan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής φαγητού. Ξεκίνησε ως μια εταιρεία catering με gourmet φαγητό. Το 2001 η εταιρεία επένδυσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή state-of-the-art εγκαταστάσεων άνω των 3.000 τ.μ., με δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 60.000 γευμάτων ημερησίως.

Η PotPan δεσμεύεται να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι πλήρως πιστοποιημένη, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφαλείας HACCP.

Στο επίκεντρο της εταιρείας είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τεχνολογίας. Αυτό έχει οδηγήσει στη χρήση ποικίλων καινοτόμων μεθόδων συσκευασίας και διατήρησης τροφίμων που διατηρούν τη φυσική ποιότητα και ακεραιότητα των προϊόντων και διασφαλίζει ένα σταθερό επίπεδο ποιότητας, γεύσης και ασφάλειας των τροφίμων.

Ειδικά για τα καταλύματα short-term rentals, η PotPan μπορεί να σας παρέχει πλήρεις καταλόγους (σε ελληνικά και αγγλικά) για να διαθέσετε στους επισκέπτες σας.

Η PotPan αναζητά μακροχρόνια συνεργασία με τους ιδιοκτήτες παρέχοντας αξιόλογα κίνητρα.

Για συνεργασία

Info@potpan.gr
www.potpan.gr
Τ. 2262071901
70χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
Instagram: potpan_foodservice
Linked in: Potpan

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας.

    Χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας συμφωνώ με την αποθήκευση και την επεξεργασια των προσωπικών μου δεδομένων

     

     

    Previous ArticleNext Article

    Send this to a friend