• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ

Μάσκες προστασίας σε ατομική συσκευασία

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν εξαγγελθεί πρωτόκολλα ειδικά για τα καταλύματα Short-Term Rentals, όμως οι μάσκες προστασίας σε ατομική συσκευασία είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα κατάλυμα.

Οι μάσκες που βρίσκονται σε ατομική συσκευασία, αντίθετα με όσες δεν διαθέτουν, εξασφαλίζουν την υγιεινή των guest σας κάθε στιγμή.

Η τουριστική σεζόν ξεκινάει άμεσα!

Οι πρώτοι επισκέπτες θα έρθουν σύντομα σε μια χώρα πρότυπο ως προς τη υγειονομική διαχείριση της πανδημίας. Η προστασία όλων μας είναι πρωταρχικός στόχος και επιβεβλημένη.

μάσκες προστασίας σε ατομική συσκευασία

Μάσκες προστασίας σε ατομική συσκευασία!

Τι καλύτερο για τους επισκέπτες σας να βρίσκουν κατά την άφιξη τους και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους όλα τα απαραίτητα για την ατομική τους υγιεινή.

Η μάσκα προστασίας σε ατομική συσκευασία υψηλής ποιότητας, θα ενισχύσει το προσωπικό αίσθημα ασφάλειας των guest σας. Κατά συνέπεια το κύρος του καταλύματος σας.

Ενισχύστε τη φήμη σας, τις κριτικές σας αλλά και τη φροντίδα των guest σας!

Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

    Χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας συμφωνώ με την αποθήκευση και την επεξεργασια των προσωπικών μου δεδομένων

    Μπορείτε να δείτε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υγειονομικής προστασίας όπως αντισηπτικά χεριών, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, υπέρυθρα θερμόμετρα, οξύμετρα και άλλα στο www.coronafree.gr 

     

    Previous ArticleNext Article

    Send this to a friend