• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αναβαθμίστε το σπίτι σας, προσφέροντας μια ασύγκριτη εμπειρία Nespresso!

Έφτασε η στιγμή να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια ασύγκριτη εμπειρία Nespresso!
Η πιο premium λύση από ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο brand, με μια επένδυση μικρού κόστους και πολλαπλά οφέλη.

Η αξεπέραστη ποιότητα του καφέ Nespresso!

29 Ποικιλίες καφέ, κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα, φτιαγμένες για να προσφέρουν και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη σας την απόλυτη εμπειρία καφέ.
Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Nespresso είναι μία συλλογή των καλύτερων κόκκων καφέ που συνδυάζονται, καβουρδίζονται και αλέθονται από τους Ειδικούς μας.
Η απόλυτη εμπειρία καφέ δημιουργείται με απόλυτη συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς. Από τη φροντίδα στη συγκομιδή και επιλογή των Εκλεκτών Ποικιλιών μας μέχρι και την εκχύλιση τους στην κούπα για να απολαύσετε την υπέροχη γεύση τους, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη Nespresso.

Nespresso σπίτιΑξιόπιστες μηχανές, Απλές & Εύκολες στη χρήση!

Στη Nespresso πιστεύουμε ότι ο τέλειος καφές είναι ένας συνδυασμός των μοναδικών μας καψουλών και των μηχανών μας. Κάθε μηχανή Nespresso είναι τόσο απλή στη χρήση και τη συντήρηση όσο είναι και τέλεια σε εμφάνιση. Ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη κομψότητα των γραμμών τους και έχουν μικρές διαστάσεις για εύκολη προσαρμογή σε κάθε χώρο. Η Nespresso σας προσφέρει μηχανές εξοικονόμησης ενέργειας, με αξιόπιστη κατασκευή και πίεση 19 Bar για πλούσια κρέμα που θα εγκλωβίσει τα αρώματα στο φλυτζάνι.

Ο καλύτερος καφέ αξίζει και τα κορυφαία αξεσουάρ

Αυτός είναι και ο λόγος της δημιουργίας αποκλειστικών συλλογών για να συνοδεύετε κάθε Nespresso στιγμή σας. Θα βρείτε κούπες σχεδιασμένες να ενισχύουν τη γευστική απόλαυση των Εκλεκτών Ποικιλιών, χώρους αποθήκευσης για να τοποθετείτε τις κάψουλές σας και γλυκιές απολαύσεις για να συνοδεύετε τον καφέ σας.

Ανακύκλωση σημαίνει υπευθυνότητα

Το να προσφέρουμε έναν κορυφαίο καφέ στην κούπα σας, κάθε φορά, ενέχει ευθύνη. Ευθύνη προς εσάς φυσικά αλλά και προς το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Αυτός είναι ο λόγος που στη Nespresso δεσμευόμαστε να λειτουργούμε με επιχειρηματική υπευθυνότητα, αναζητώντας πάντα τρόπους να κάνουμε τη διαφορά όπου μπορούμε.
Η φρεσκάδα και οι πλούσιες γεύσεις του καφέ σας διατηρούνται χάρη στο ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Ακριβώς για αυτό το χρησιμοποιούμε στις κάψουλες του καφέ μας. Έτσι η χρήση της κάψουλας δεν είναι και η τελευταία.

Δώστε στο σπίτι σας, το στυλ Nespresso που του ταιριάζει & κάντε τους επισκέπτες σας να αισθανθούν πραγματικά σαν στο σπίτι τους!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend