• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Modeco Hotel & Pro: Ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης bnb

Η Modeco Hotel & Pro συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ως χορηγός στο 2nd BnB Guest Conference, που πραγματοποιήθηκε 25 & 26 Ιανουαρίου 2020 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, και είναι το μοναδικό Συνέδριο αφιερωμένο στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 1.300 ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και εταιριών διαχείρισης, οι οποίοι έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη Modeco!

Η Modeco Hotel & Pro, εξειδικευμένη εταιρία στην παροχή Ολοκληρωμένων Προτάσεων Επίπλωσης για BnB Διαμερίσματα, Δωμάτια, Βίλλες και Ξενοδοχεία, παρουσίασε τις απεριόριστες δυνατότητές της για τον πλήρη εξοπλισμό, σχεδιασμό και διακόσμηση όλων των χώρων ενός καταλύματος BnB.

Επιχειρηματίες συμμετέχοντες στο συνέδριο που προγραμματίζουν ανακαίνιση ή ξεκινούν μία νέα τουριστική μονάδα φιλοξενίας, συζήτησαν με τους έμπειρους Συμβούλους Διακόσμησης της Modeco προτάσεις και λύσεις της εταιρίας πάνω στις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

Ο κ. Βαγγέλης Πασχόπουλος, CEO της Modeco, συμμετείχε σε panel στην ολομέλεια του Συνεδρίου BnB Guest. Μίλησε για τις νέες τάσεις σχεδιασμού, αισθητικής και λειτουργικής επίπλωσης που προσφέρει η εταιρία, και κάνουν ένα κατάλυμα BnB ελκυστικό για τους επισκέπτες του και κερδοφόρο για τον ιδιοκτήτη.

Η Modeco έχει μία ιστορία και εμπειρία 40 Χρόνων ποιότητας στο έπιπλο. Διαθέτει μια πλήρη συλλογή επίπλωσης για καταλύματα BnB, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, Γραφεία και Επαγγελματικούς χώρους. Κατέχει ηγετική θέση στο Παιδικό – Εφηβικό Έπιπλο. Προσφέρει προτάσεις-λύσεις για όλο το σπίτι, διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων.

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού και λειτουργικότητας, που προβάλλουν την αξία του χώρου σας, κατασκευασμένα από ξύλο αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Modeco στην Ελλάδα, και συνδυάζει πρωτότυπα με ύφασμα και μέταλλο.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D φωτορεαλιστικής απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση από άριστα εκπαιδευμένα στελέχη της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη. Στο Site www.modecopro.gr οι επαγγελματίες μπορούν να δουν τα σχέδια επίπλων της εταιρίας και δεκάδες έργα σε τουριστικά καταλύματα που έχει υλοποιήσει σε όλη την Ελλάδα.

 Modeco Hotel & Pro

  • Έκθεση – Γραφεία Αθήνας : Λ. Μεσογείων 436, Αγία Παρασκευή : τηλ.: 210-6008292
  • Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, Ελασσόνα email: info@modeco.gr
  • Καταστήματα : Αθήνα – Άλιμος : Λ. Αλίμου 67 & Κυθηρίων, τηλ.: 210-9917630
    Θεσσαλονίκη : Γ. Παπανδρέου 98 & Ανδριανουπόλεως, Καλαμαριά, τηλ.: 2310-801530-1
    Λάρισα : Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

Πληροφορίες για συνεργασίες & franchise: 24930-25301-3

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend