• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Η Athenian Street Stories καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης επιθυμεί στα ταξίδια του να ζήσει την τοπική εμπειρία του τόπου που επισκέπτεται. Και φεύγοντας, να πάρει μαζί του ένα «κομμάτι» του τόπου που θα του θυμίζει αυτό που έζησε.

Η Athenian Street Stories, θέλοντας να συμμετέχει στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της διαμονής του, ετοίμασε για τους συμμετέχοντες στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ένα ξεχωριστό Welcome Gift. Έτσι έφτιαξε ένα πακέτο που περικλείει στοιχεία ελληνικής φιλοξενίας, εικόνες και μυρωδιές της Αττικής γης. Θα μοιραστεί στα Marathon Hotels, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • μία ασπρόμαυρη καρτ-ποστάλ*
  • ένα φάκελο αλληλογραφίας
  • έναν ασπρόμαυρο σελιδοδείκτη*
  • κλαδάκι ρίγανης
  • πληροφορίες σχετικά με τη δράση και το έργο της Athenian Street Stories

Στόχος της Athenian Street Stories είναι να στείλει το ελληνικό φως σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Γιατί τι άλλο είναι η φωτογραφία, παρά φως!

Να σημειωθεί ότι οι φωτογράφοι διέθεσαν τις εικόνες τους αφιλοκερδώς για να στηρίξουν μέσω της Athenian Street Stories το έργο της κοινότητας Friends of Monde προσφέροντας εκπαίδευση και ασφάλεια στο μικρούς μας φίλους στο μακρινό Monde της Ουγκάντα.

Στην Athenian Street Stories συμμετέχουν οι ερασιτέχνες φωτογράφοι Σταθούλα Γεωργακοπούλου, Πανοραία Δάρα, Νίκος Δημητρόπουλος, Καλλιόπη Ζούλη, Μαίρη Καράμαλη, Αντώνης Κασιμιώτης, Τάσος Καϋμενάκης, Βίκυ Κόνιαρη, Εριφύλη Μέξα, Νατάσσα Παγάνη, Κωνσταντίνος Παπάζογλου, Γιάννης Παπανικολάου, Μαριέττα Παπαστεφάνου. Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς τους, στη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορούν τα καταλύματα να προσφέρουν κάτι περισσότερο στην εμπειρία του επισκέπτη τους και να συμβάλλουν στην ανάδειξη του προορισμού. Αντίστοιχες ιδέες μπορούν να υιοθετήσουν και τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

 

*Ο συνδυασμός των εικόνων σε κάθε πακέτο είναι διαφορετικός και απεικονίζουν κυρίως Αθήνα.

Για την εξωτερική συσκευασία επιλέχθηκε διαφανής θήκη για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Previous ArticleNext Article